Vacature | Scholieren

| Scholieren in Noordwijkerhout

Scholieren gezocht voor diverse werkzaamheden!

Dutch Food Concepts is het lekkerste en leukste bedrijf van Nederland. Wij houden ons de hele dag bezig met lekker eten en het (door)ontwikkelen van food concepten.

Bij ons op kantoor hebben wij regelmatig werk liggen waar wij nu niet aan toe komen. Bijvoorbeeld het schoonmaken van onze gebruikte bakspullen, het inpakken van relatiegeschenken of het stickeren van pakjes. Hiervoor zijn wij op zoek naar 1 of meerdere scholieren die regelmatig na schooltijd een paar uurtjes willen werken.

De ene week is het drukker dan de andere week. De scholieren kunnen vooraf goed aangeven wanneer zij beschikbaar zijn en voor hoelang. Wij kunnen daar met het inroosteren rekening mee houden. Ook is het mogelijk om de werkzaamheden samen met een vriend of vriendin te doen. Uiteraard moet er wel gewerkt worden, maar dat maakt het werk wel gezelliger.

Ben of ken jij de scholier die ons wil komen helpen? Geef ons dan een belletje op en vraag naar desiree of stuur een mailtje naar via .Functie:scholieren
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dutch Food Concepts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. | Scholieren Dutch Food Concepts 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures