Vacature 1e Autotechnicus

1e Autotechnicus in Noordwijk Zh

  • Man / Vrouw

Abswoude Autopromenade biedt werkelijk alles wat de moderne automobilist kan verlangen. Vanuit onze showroom in Noordwijk verkopen we bijna nieuwe auto's van Carselex y en voeren wij een groot aanbod van meer dan 100 gebruikte wagens. Daarnaast hebben we een moderne werkplaats en een A.A.S. schadeherstelcentrum waar we onze klanten hoogwaardige reparaties en onderhoudsdiensten bieden. We hebben ook ons eigen verhuur- en leasebedrijf, autowascentrum en diverse Peut-tankstations. Om deze Autotechnicus vacature te vervullen zijn we op zoek naar jou!

Bij Abswoude Autopromenade staat klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn dan ook gecertificeerd als Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren. Om onze groeiende klantenkring te bedienen en ons team te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een 1e Autotechnicus.

Als 1e Autotechnicus bij Abswoude Autopromenade ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan auto's van verschillende merken en modellen. Je werkt met moderne elektronica en bent in staat om diagnose te stellen en oplossingen te bieden voor technische problemen. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden op een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige manier worden uitgevoerd en dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat.

autotechnicus-vacature

beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding tot 1e Autotechnicus
  • Aanvullende opleidingen en certificaten op het gebied van autotechniek
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als autotechnicus
  • APK-bevoegdheid
  • Kennis van moderne elektronica en diagnosesystemen
  • Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid
  • Een gemotiveerde en proactieve houding

Bij Abswoude Autopromenade bieden we een prettige en professionele werkomgeving met een enthousiast team van collega's. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en ons team wilt komen versterken, stuur dan je sollicitatie naar onze afdeling Personeelszaken op het volgende adres: Abswoude Autopromenade t.a.v. Afdeling Personeelszaken Postbus 184 2200 AD Noordwijk Je kunt je sollicitatie ook direct per e-mail sturen naar . Voor meer informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met via .Functie:1e autotechnicus
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Abswoude Autopromenade via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. 1e Autotechnicus Abswoude Autopromenade 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures