Vacature 2e Automonteur

2e Automonteur in Noordwijk Zh

  • Man / Vrouw
  • Noordwijk

vacature automonteur in een innovatieve autowerkplaats bij Abswoude

Bent u op zoek naar een boeiende carrière als Automonteur? Zoek niet verder! Abswoude Autopromenade, gevestigd in Noordwijk, biedt niet alleen een breed scala aan bijna nieuwe auto's van Carselexy , maar ook een uitgebreid assortiment van meer dan 100 gebruikte wagens. Onze toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit heeft ons gecertificeerd als Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren, waardoor Abswoude Autopromenade de ideale plek is om uw passie voor autotechniek te ontwikkelen en te benutten.

Moderne Werkplaats en Schadeherstelcentrum

In onze moderne werkplaats en A.A.S. schadeherstelcentrum voeren we hoogwaardige reparaties en onderhoudsdiensten uit. Als 2e Automonteur bij Abswoude Autopromenade speelt u een sleutelrol bij het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan auto's van verschillende merken en modellen. U zult werken met geavanceerde elektronica en hebt de vaardigheden om diagnoses te stellen en effectieve oplossingen te bieden voor technische problemen. Als Automonteur bij Abswoude ben jij het kloppende hart van ons autobedrijf. Kennis en liefde voor auto's gewenst.

Vereiste Kwalificaties

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende autotechnicus-vacature, dient u te beschikken over:

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als autotechnicus
  • enige kennis van moderne elektronica en diagnosesystemen
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid
  • Een gemotiveerde en proactieve houding

Een Blik op Onze Bedrijfscultuur

Bij Abswoude Autopromenade streven we naar een prettige en professionele werkomgeving. Ons enthousiaste team van collega's staat garant voor een inspirerende sfeer waar je je snel thuis zult voelen. We bieden niet alleen marktconforme salarissen, maar ook een pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden om uw professionele ontwikkeling te stimuleren.

Hoe Solliciteert u?

Abswoude Autopromenade t.a.v. Afdeling Personeelszaken
Postbus 184
2200 AD Noordwijk

U kunt uw sollicitatie ook direct per e-mail sturen naar . Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met via .

https://www.abswoude.nl/content/uploads/2023/11/24people_en_abswoude-1080p.mp4

Mail naar personeelszaken

Direct contact

Abswoude Autopromenade

's-Gravendijckseweg 61-91
2201 DH Noordwijk
T.Functie:2e automonteur
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Abswoude Autopromenade via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. 2e Automonteur Abswoude Autopromenade 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures