Vacature Allround Projectstoffeerder

Allround Projectstoffeerder in Sassenheim

Allround Projectstoffeerder (40uur)

Ben jij een enthousiaste projectstoffeerder met passie voor het vak? En op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een kleinschalige professionele organisatie met mooie projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij ontwerpen én realiseren interieurs voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om kantoor-, hotel- of zorginrichting, we vertalen de wensen van onze opdrachtgevers naar creatieve en functionele oplossingen die aansluiten bij datgene wat de opdrachtgever wil uitstralen. We zijn een compacte organisatie van professionals, waar ieder vanuit zijn eigen expertise een belangrijke bijdrage levert.

Onze gemeenschappelijke drijfveer is dat we ons willen blijven verbeteren in ons vakgebied en trots zijn op de resultaten die we als team neerzetten. Er is sprake van een informele cultuur waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd en beloond.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden omvatten o.a. het voorbereiden van ondervloeren, het leggen van alle soorten harde en zachte vloerbedekking en het bekleden van trappen. Ook het aanbrengen en afhangen van allerlei raambekledingsproducten is een onderdeel van de functie.

Met wie willen we graag in gesprek?

Wij zoeken een zelfstandige, nauwkeurig werkende stoffeerder in het bezit van rijbewijs B. Je beschikt over een flexibele instelling en kunt resultaatgericht werken. Ervaring is voor deze functie vereist.

  • Minimaal 3 jaar ervaring als projectstoffeerder (of vergelijkbaar);
  • VOL-VCA diploma (of bereid om deze binnen 3 maanden te halen);
  • Zelfstandig;
  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Representatief.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een gezellig team en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder steunen wij je bij het ontdekken en ontwikkelen van je talenten, ambities en capaciteiten.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur een korte mail met je motivatie samen met je CV naar: .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Bezoek ons

Wattstraat 60 2171 TR SassenheimFunctie:projectstoffeerder
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mirato Interieurprojecten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Allround Projectstoffeerder Mirato Interieurprojecten 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures