Vacature Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder in Noordwijkerhout

Applicatiebeheerder

Ben jij een ervaren applicatiebeheerder met kennis van zorgprocessen of kom je zelf uit de zorg met veel gevoel voor zorgsystemen? Ben je iemand die graag samenwerkt en wil je jouw kennis en ervaring inzetten zodat processen soepel lopen? Wij bieden een mooie functie als applicatiebeheerder, waar je de vraagbaak bent voor collega's. Je zorgt dat de applicaties goed functioneren en collega's zich volledig kunnen richten op dat waar Raamwerk voor staat: het leveren van goede zorg aan onze cliënten.

Waar ga je werken?

Raamwerk biedt ondersteuning en begeleiding aan circa 800 cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Je wordt aangestuurd door de en maakt deel uit van het team dat bestaat uit 8 collega's: 2 helpdeskmedewerkers, 4 applicatiebeheerders, 1 informatiemanagerJe gaat werken vanuit het centraal kantoor op de Hafakker in Noordwijkerhout.

Specificaties

^

Vacaturenummer

# 23-75

Plaats

Noordwijkerhout

Locatie

ICT

Aantal uur

32 - 36

Sluitingsdatum

1 januari 2024

Wat ga je doen?

Als applicatiebeheerder ben je samen met collega's applicatiebeheer verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk inzetten van alle applicaties waarmee wij werken (o.a. AFAS, Fierit en ONS). Je krijgt een aandachtsgebied van een (aantal) applicaties maar bent allround inzetbaar. Je werkt actief mee aan de doorontwikkeling en zoekt continu naar verbetermogelijkheden in het proces van de applicaties. Hierbij geef je gebruikers zowel gevraagd als ongevraagd advies over bijvoorbeeld nieuwe functionaliteiten. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor leveranciers op het gebied van inhoudelijke en functionele vraagstukken. Komend jaar staat de overgang naar een nieuw ECD (ONS) centraal. Aan dit project heb je een bijdrage om de gewenste ontwikkelingen binnen Raamwerk te vertalen naar het inrichten en het optimaliseren van de applicatie. Vanuit jouw functie neem je deel aan verschillende projecten en overlegvormen en zal je als trainer worden ingezet.

In het kort

Inrichten, beheren en optimaliseren van applicaties, o.a. ONS, AFAS en Fierit

Deelnemen aan verschillende projecten en trainen van gebruikers

Wat breng je mee?

Aan de ene kant heb jij kennis van processen binnen de (gehandicapten)zorg en aan de andere kant heb je kennis van de functionele inrichting van applicaties. Je kunt goed zelfstandig werken maar weet tegelijkertijd de samenwerking met collega's actief op te zoeken. Je beschikt over goede communicatieve en didactische vaardigheden om alle zaken rondom applicaties in begrijpelijke taal uit te leggen aan eindgebruikers. Je bent proactief en neemt initiatief. Met jouw overtuigingskracht weet je collega's mee te krijgen in een nieuwe manier van denken. Daarnaast ben je analytisch en werk je gestructureerd en nauwkeurig.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Kennis van ECD software, bij voorkeur ONS;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 50: €2.986,= - €4.264,= bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%) en fietsplan;
  • Mogelijkheid om 1 dag per week thuis te werken;
  • Een breed scala aan (interne) opleidingsmogelijkheden naast de opleidingsondersteuning voor de applicaties waarmee je gaat werken.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar (), via .

Solliciteer voor Applicatiebeheerder

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:applicatiebeheerder
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4264 – 4264
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Applicatiebeheerder Het Raamwerk 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures