Vacature Assistent Restaurant Manager

Assistent Restaurant Manager in Noordwijk Zh

Ik werk met passie ®

in Breakers Beach House

Breakers Beach House zoekt
Assistent Restaurant Manager Breakers Beach House

Ter versterking van ons enthousiaste en gemotiveerde team zijn wij op zoek naar een Assistent Restaurant Manager voor Breakers Beach House.

TO DOduring a work week :

Als assistent restaurantmanager draag je zorg voor een soepel verloop van de dagelijkse operationele werkzaamheden en ben je de spil tussen 'de vloer' en de organisatie. Samen met de restaurantmanager en F&B supervisors ben jij voor het team het aanspreekpunt voor 15 tot 25 medewerkers en al onze gasten. Je bent een voorbeeld in het team en je stuurt aan op basis van de service standards van Huis ter Duin en Preferred. Je enthousiaste en gemotiveerde houding draagt bij aan een optimale werkhouding en sfeer binnen het team en je delegeert de juiste werkzaamheden op het juiste moment. Je bent commercieel ingesteld en weet je passie voor eten en drinken over te brengen op gasten en medewerkers. Je denk actief mee en draagt voorstellen aan met betrekking tot verbetering en verandering van werkprocessen en de dagelijkse gang van zaken. Je voorziet knelpunten in de planning, bezetting en voorraadbeheer en geeft hier op de juiste manier opvolging aan. Je denkt mee in het personeelsbeleid (werving en selectie, evaluatie en beoordeling). Je weet welke aspecten van de medewerkers er getraind en aangestuurd moeten worden om het team in zijn samenstelling optimaal te laten presteren. Samen met de restaurantmanager ben jij verantwoordelijk voor zowel inhoud als samenstelling van dit team. Jouw functie is gericht op gastheerschap waarin je dagelijks actief betrokken bent in de operatie. De werkzaamheden hebben betrekking op a la carte restaurant met bijbehorend terras en partijen van 10 tot 250 gasten.

MATCH made in heaven:

Je voldoet aan of beheerst grotendeels;

 • Relevante werkervaring (bij voorkeur 2 jaar of langer) in vergelijkbare positie of vergelijkbaar bedrijf;
 • Je bent in het bezit van vakdiploma's als leermeester, sociale hygiëne of wijncertificaat of bent bereid deze te behalen;
 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent gastvrij, representatief, leergierig, flexibel en stressbestendig;
 • Je voelt je thuis in een servicegerichte omgeving;
 • Het zit in jouw natuur om bij te sturen in geval van problemen en ook het opvangen en afhandelen van vragen of klachten van gasten gaat je soepel en charmant af.
 • Je bent erg precies in het opstellen van een dagrapportage (service en financieel) en verzorgen van de financiële administratie in zin van kassahandelingen en financiële afdrachten;
 • Je hebt inzicht in de kosten van de operatie en weet deze te beheersen
 • Je beheert de Nederlandse en Engelse taal, bij voorkeur ook Duits!

WHAT'S in it for you:

 • Een unieke ervaring aan het strand als leidinggevende in een werkomgeving waar altijd iets gebeurd;
 • Een salaris conform KHN Arbeidsvoorwaardenreglement (afgestemd op functie en werkervaring);
 • Een leerzame uitdaging binnen een groot en enthousiast team;
 • Een mooie werkgever op jouw C.V.
 • 8% Vakantietoeslag;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten (hangt af van afstand woon-werkverkeer)
 • Free for One (kom je met een gezelschap eten, hoef je als medewerker niet te betalen)
 • Korting op kamerovernachtingen en 10% korting op artikelen vanuit onze giftshop;
 • Een Preferred Carrière Netwerk: mogelijke doorgroei in de Preferred Hotel Group.

Al vanaf 1887 ontvangt Grand Hotel Huis ter Duin haar gasten aan het strand van Noordwijk aan Zee. Met haar rijke bestaan van ruim 135 jaar is het inmiddels uitgegroeid tot een vijfsterren deluxe hotel met diverse restaurants, bars, lounges. Het hotel is ruim 50 jaar in familie bezit waarin de familie nog dagelijks actief is in het bedrijf.
Meer informatie over Grand Hotel Huis ter Duin vindt je op www.huisterduin.com

Breakers Beach House is de meest recente aanwinst in de rijke historie van Grand Hotel Huis ter Duin. De zee en de seizoenen vormen de basis voor het creëren van de gerechten. Voor chef kok Mitchell Hendriks is dit vanzelfsprekend. Hij kookt puur en verfijnd en zijn focus ligt op vis. Luisterend naar de wens van zijn gasten maakt hij samen met zijn team de meest creatieve maar bovenal culinaire gerechten. Het strandpaviljoen is het hele jaar door geopend. In de wintermaanden, brengt onder andere de openhaard, de gezelligheid naar binnen. In de zomermaanden ontvangen zij de gasten graag op het terras.

Assistent Restaurant Manager Breakers Beach House -
Breakers Beach HouseFunctie:assistent restaurantmanager
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Grand Hotel Huis ter Duinns via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Assistent Restaurant Manager Grand Hotel Huis ter Duinns 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures