Vacature Begeleider Beademing

Begeleider Beademing in Noordwijkerhout

Begeleider Beademing

Heb jij ervaring met complexe zorg en heb jij zin in een nieuwe uitdaging?

Wij bieden een afwisselende en unieke werkplek waar je de kans krijgt je te specialiseren in beademingszorg. Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en betrokken team, waar met humor en aandacht gewerkt wordt aan het creëren van een zo prettig mogelijke leefsituatie? Reageer dan snel op deze vacature!

Waar ga je werken?

Je gaat werken op Strandschelp 19. Dit is een woongroep gelegen op het Zeehosterrein in Katwijk, een unieke locatie pal achter de Katwijkse duinen. Hier wonen tien cliënten in de leeftijd van 20 - 70 jaar, die door ziekte en/of trauma afhankelijk zijn van chronische beademingsondersteuning. De cliënten wonen in hun eigen zorgappartement waar ze grotendeels zelfstandig wonen en waar zij de benodigde zorg krijgen. Het cognitieve niveau van de cliënten varieert enorm, van cliënten die een studie volgen tot cliënten waarmee je in zeer eenvoudige taal communiceert. De zelfredzaamheid van de cliënt is belangrijk en zij hebben een eigen invulling van vrije tijd. Cliënten kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van dagbesteding op het terrein of zelfstandig naar het dorp gaan.

Je werkt in een team van ongeveer 16 betrokken collega's. Eerlijkheid en openheid kenmerkt dit team. Belangrijk is dat je feedback durft te geven en kunt ontvangen. Je werkt altijd met geautoriseerde beademingsmedewerkers samen tijdens je dienst. Zelf word je hier ook voor opgeleid.

Je werkt afwisselend weekend-, dag- en avonddiensten op de afdeling. We hebben een apart nachtteam met geautoriseerde collega's voor de beademing. Je hoeft dus geen nachtdiensten te draaien. De diensttijden variëren tussen korte en lange diensten en vallen tussen 07:00 - 23:00 uur. Een starttijd om 08:00 uur of om 15:00 uur is een van de opties.

Specificaties

^

Vacaturenummer

# 23-72

Plaats

Katwijk

Locatie

Strandschelp 19

Aantal uur

20

Sluitingsdatum

15 januari 2024

Wat ga je doen?

Dankzij jou krijgen de cliënten de benodigde specialistische zorg, zoals hoog complexe ADL zorg en beademingsondersteuning (invasief en non-invasief). Maar ook verricht je veel verpleegtechnische handelingen zoals:

 • katheter- en stomazorg
 • sondevoeding toedienen
 • PEG-sondes verwisselen en verzorgen
 • alle zorg omtrent tracheostoma's.

Klinisch redeneren speelt hierbij een grote rol. Je werkt multidisciplinair samen met o.a. artsen, ergo- en fysiotherapeuten en diëtisten. Sommige cliënten kunnen door hun lichamelijke en/of cognitieve beperkingen niet meer goed aangeven wat zij willen en waar hun behoefte ligt. Aanvoelen en kijken naar de cliënt is hierin essentieel.

Geen dag op de afdeling is hetzelfde en de rust op de afdeling kan snel veranderen. Dit betekent dat je snel moet handelen als je in een acute situatie terechtkomt. Naast de zorg aan de cliënten is er één kamer op de afdeling beschikbaar voor crisisopvang voor mensen met een lichamelijke beperking. Binnen 48 uur na de aanvraag voor deze opvang komt de cliënt die maximaal een aantal maanden kan verblijven. Hou je van snel schakelen en aanpakken dan ben je op deze afdeling goed op je plek!

Je werkt tijdens een dienst met meerdere collega's en maakt met elkaar een verdeling van cliënten waar je verantwoordelijk voor bent. Uiteraard heb je tijdens je dienst meerdere afstemmomenten met elkaar en zoek je elkaar op wanneer dat nodig is.

Wat breng je mee?

Je kunt goed werken in teamverband maar weet daarin zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren. Je bent enthousiast, gedreven en in complexe of crisissituaties weet jij snel te schakelen en te handelen. Door jouw geduld en inlevingsvermogen voelen cliënten zich veilig en begrepen. Je straalt rust uit in de verzorging naar de cliënt. Kwaliteit van zorg staat bij jou voorop en je vangt signalen van de cliënt op. Wanneer je merkt dat aanpassing in de zorgvraag nodig is, onderneem je zelf actie om met ideeën te komen. Je vind het leuk om nieuwe dingen te leren; deze afdeling is dé plek om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je beschikt over een diploma mbo Verzorgende IG, Zorg en/of Welzijn op minimaal niveau 3.
 • Ervaring in beademing is een pre maar niet noodzakelijk. Je wordt opgeleid door het CTB (Centrum voor Thuisbeademing, Erasmus Rotterdam).

Wat bieden wij?

 • Salaris van €2.338,= - €3.297,= bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35, cao Gehandicaptenzorg);

 • Arbeidsmarkttoeslag conform cao;
 • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan;
 • Opleiding voor beademingsondersteuning door CTB (Centrum voor Thuisbeademing, Erasmus Rotterdam);
 • Veel (interne) opleidingsmogelijkheden;

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Toegang tot gratis parkeerplekken en kilometervergoeding.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar () via .

Solliciteer voor Begeleider Beademing

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE Noordwijkerhout

Bezoekadres

Strandwal 2
2211 HT NoordwijkerhoutFunctie:begeleider
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 2338
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Begeleider Beademing Het Raamwerk 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures