Vacature Begeleider Beademing

Begeleider Beademing in Noordwijkerhout

Begeleider Beademing

Heb jij ervaring in de gehandicaptenzorg en zet jij net dat ene stapje harder om cliënten een mooie dag te bezorgen? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en betrokken team, waar met humor en aandacht gewerkt wordt om de dag van cliënten zo mooi en gewoon mogelijk te maken? Dan is dit een interessante vacature voor jou!

Waar ga je werken?

Strandschelp 19 is een woongroep gelegen op het Zeehosterrein, op een unieke locatie pal achter de Katwijkse duinen. Hier wonen tien volwassen cliënten met ernstig lichamelijke beperking, die chronische beademingsondersteuning nodig hebben. Daarnaast wonen er ook cliënten met meervoudige beperking. Vanaf 20 november starten we met crisisopvang van mensen met een lichamelijke beperking.

Je werkt in een team van ongeveer 16 betrokken collega's. Eerlijkheid en openheid kenmerkt dit team. Belangrijk is dat je feedback durft te geven en kunt ontvangen. Je werkt altijd met geautoriseerde beademingsmedewerkers samen tijdens je dienst.

Aantal uur

20

Sluitingsdatum

10 december 2023

Wat ga je doen?

Als Begeleider Beademing bied je begeleiding en verzorging aan cliënten met een complexe zorgvraag. De cliënten van deze woning zijn veelal (volledig) afhankelijk van beademingsondersteuning. Doordat zij een uiteenlopende achtergrond hebben, is het belangrijk dat jij jouw manier van communiceren en de begeleidingsstijl weet aan te passen naar het niveau van de cliënt. Ook kom je te werken met cliënten die zich verbaal niet altijd goed kunnen uiten. Het is daarom belangrijk dat je oog hebt voor de cliënt zodat je signalen kunt opvangen, om hier de zorg op aan te passen. Daarnaast zet jij graag dat stapje harder en speel je in op de wensen en behoeften van de cliënt, door bijvoorbeeld een stukje te gaan wandelen door de duinen.

In het kort

Verzorgen en begeleiden van cliënten met een complexe zorgvraag

Wat breng je mee?

Door jouw geduld en inlevingsvermogen voelen cliënten zich veilig en begrepen. Je straalt rust uit in de verzorging naar de cliënt. Wanneer je merkt dat aanpassing in begeleiding nodig is, onderneem je zelf actie om met ideeën te komen.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je beschikt over een diploma mbo Zorg en/of Welzijn op minimaal niveau 3;
  • Ervaring in beademing is een pre maar niet noodzakelijk. Je wordt opgeleid door het CTB (centraal beademingsteam) en het team om de handelingen uit te kunnen gaan voeren.

Wat bieden wij?

  • Salaris van €2.338,= - €3.297,= bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35, CAO Gehandicaptenzorg);
  • Arbeidsmarkttoeslag conform cao;
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan;
  • Een breed scala aan (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar () via .

Solliciteer voor Begeleider Beademing

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:begeleider
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 2338
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Begeleider Beademing Het Raamwerk 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures