Vacature Begeleider Intensieve Zorg

Begeleider Intensieve Zorg in Noordwijkerhout

Begeleider Intensieve Zorg

Heb jij hart voor de zorg en werk je graag op een kleinschalige woning? Op de Hartschelp bieden we zorg en begeleiding aan cliënten met een (ernstig) meervoudige beperking. Vind jij het fijn om écht iets te betekenen voor de cliënt? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Waar ga je werken?

Je gaat werken op Hartschelp 43 of Hartschelp 49. Dit zijn woningen gelegen op locatie Zeehos in Katwijk. Op Hartschelp 43 wonen 7 (ouder wordende) cliënten en op Hartschelp 49 wonen er 6. De cliënten hebben een (ernstig) meervoudige beperking en zijn rolstoelgebonden. Je komt in een klein, betrokken team van zeven collega's te werken. In het team is ontwikkeling op persoonlijk gebied belangrijk, maar ook op teamniveau. Er wordt dan ook veel gebruik gemaakt van de trainingen die aangeboden worden. Dit jaar wordt er een start gemaakt met de LACS methodiek

Sluitingsdatum

22 december 2023

Wat ga je doen?

Als begeleider zorg je voor het welzijn, het begeleiden en ondersteunen van cliënten volgens het ondersteuningsplan. Je helpt cliënten met de dagelijkse verzorging. Omdat de cliënten van verschillende niveaus zijn, ben je veel aan het schakelen wat de beste manier van communiceren is die bij de cliënt past. De ondersteuningsvraag is daarom zeer divers, waardoor je zowel verzorging als begeleiding biedt. Hierbij kijk je naar de behoeften en wensen van de cliënt. Dit kan bij de ene cliënt het bereiken van kleine stapjes vooruit in ontwikkeling zijn, en bij de andere cliënt het bieden van een zo prettig mogelijke invulling van de dag. Omdat je met een kleine groep cliënten en een klein team werkt, is er een gezellige en huiselijke sfeer op de woning. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd waar cliënten met veel plezier aan meedoen.

Wat breng je mee?

Je straalt rust en warmte uit, bent geduldig en geeft oprechte aandacht aan de cliënt. Hierdoor kun je je goed inleven in de cliënt. Je bent in staat het gedrag van de cliënt te lezen en begrijpt waar bepaald gedrag vandaan komt. Je kunt goed in teamverband werken en staat open voor nieuwe ideeën. Met jouw frisse blik breng je deze zelf ook binnen in het team. Je bent positief ingesteld.

Daarnaast voldoe je als begeleider aan het volgende:

  • Je hebt een afgeronde opleiding richting Zorg en/of Welzijn op minimaal mbo-3 niveau.

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 35 €2.258,00 - €3.198,00 bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Wat betreft de arbeidsovereenkomst zijn alle uren bespreekbaar. Je kunt volstaan met een overeenkomst van 0 uur (oproep) tot aan 28 uur en alles wat daartussen zit.
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,83%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan.
  • Veel inspraak in je rooster: vaste werkdagen/-tijden zijn mogelijk.
  • Veel (interne) opleidingsmogelijkheden.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar () via .

Solliciteer voor Begeleider Intensieve Zorg

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE Noordwijkerhout

Bezoekadres

Strandwal 2
2211 HT NoordwijkerhoutFunctie:begeleider intensieve zorg
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Begeleider Intensieve Zorg Het Raamwerk 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures