Vacature Begeleider

Begeleider in Noordwijk Zh

Word Begeleider MVG

Kan jij mij helpen om te gaan met mijn emoties? Kan jij de rust bewaren als ik zelf onrustig ben? Kan ik rekenen op jouw structuur en duidelijkheid, zodat de dag overzichtelijk verloopt voor mij?

Je kunt reageren t/m 31-01-2024

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Kersenhof is een hofje met zes woningen rondom een plein. Op het pleintje is een terras waar de cliënten regelmatig gebruiken van maken om koffie te drinken en elkaar te ontmoeten. De Kersenhof biedt een gezellige woonplek aan volwassenen met een matige of lichte verstandelijke beperking. Als bijkomende problematiek hebben de cliënten te maken met emotionele en/of psychische spanningen vanuit bijvoorbeeld een psychiatrisch ziektebeeld, of een autismespectrumstoornis. Dit kan leiden tot moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wij, de teams van de Kersenhoven, zijn gedreven en ambitieuze collega's die, dag in en dag uit met elkaar, verwanten en verschillende disciplines samenwerken om cliënten de beste begeleiding te geven. Hierbij zijn structuur, duidelijkheid en humor erg belangrijk. Dat geldt ook voor een zinvolle dagbesteding of dag invulling. Het is belangrijk om zoveel mogelijk individuele en/of gezamenlijke activiteiten te ondernemen. De cliënt vraagt in zijn begeleiding een sturende, stimulerende en ondersteunende rol, met behoud van zelfstandigheid. We maken gebruik van de Triple C-behandelmethode. Deze methode geeft de cliënt zoveel mogelijk regie over zijn eigen leven.

Je gaat werken op een of meer van de woningen binnen de Kersenhof. Je doet kennis en ervaring op met een grote diversiteit aan hulpvragen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om door te stromen naar één vaste groep binnen de Kersenhof, als dat jouw voorkeur heeft en bij jou past. Voor sommige woningen geldt een arbeidsmarkttoeslag van 5% bóven op je brutosalaris, omdat je zeer intensieve zorg verleent aan onze cliënten.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wie ga je helpen?

Gewoon leven. Dat willen we allemaal. Maar voor cliënten met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG) is dit niet altijd vanzelfsprekend. Omdat een cliënt met MVG niet goed kan uitleggen waarom hij boos of verdrietig is, uit hij dit soms in verbale of non-verbale boosheid. Jij laat je hier niet door verblinden en houdt contact met hem. Je gaat op zoek naar de betekenis van het gedrag, samen met de cliënt. Je gelooft in kansen en mogelijkheden, jij gaat voor groei en ontwikkeling. Met jouw manier van begeleiden zorg je ervoor dat de cliënt weer vertrouwen krijgt in zichzelf én in zijn omgeving.

"Het is een diverse groep cliënten en dat maakt het werken op deze groep zo interessant, vind ik. Iedere dag word ik weer uitgedaagd om een positieve draai te geven aan het moeilijk verstaanbaar gedrag. Verbale agressie kan bij sommige cliënten dagelijks voorkomen. Ik vind het werk nooit saai, want iedere cliënt vraagt om een andere begeleiding communicatiestijl. We zijn een hecht team en staan open voor nieuwe ideeën om op een creatieve manier in te spelen op de behoeftes van de cliënten om zo hun levenskwaliteit te verbeteren. Als je een stevige persoonlijkheid hebt en gevoel voor humor, dan ben jij bij ons op de goede plek!"

En heb je een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 2 of je sta je er open voor om een opleiding in de zorg te volgen? Het aantal uren dat je wilt werken, stemmen we met jou af. Wij gaan graag met je in gesprek!

Dit bieden wij:

  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2093 euro en 3861 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze . Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Bel, app of mail met () op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.Functie:begeleider
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2093 – 3861
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Begeleider ’s Heeren Loo Zorggroep 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures