Vacature Begeleider VG

Begeleider VG in Noordwijk Zh

Begeleider VG

Zorg jij voor structuur en duidelijkheid, zodat ik mijzelf veilig voel? Gaan we samen plezier maken en begrijp jij waar ik blij van word? Kan jij mij helpen om te gaan met verschillende emoties?

  • 16 tot 28 uur
  • nr. 12170

Je kunt reageren t/m 17-12-2023

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Je komt te werken aan de Albertus van Velsenstraat in Noordwijk, hier zijn 3 moderne woonlocaties gevestigd. Hier wonen mannen en en vrouwen, die matig verstandelijk beperkt zijn. De doelgroep is zeer dynamisch door de uiteenlopende niveaus, leeftijden en zorgvragen. Denk hierbij aan stoornissen in het autistisch spectrum, pubergedrag, begeleiden in het ouder worden en dementie. Het accent van de zorgvraag ligt soms op het bieden van verzorging en soms op begeleiden 'met de handen op de rug', zoals de manager Lidewij dat omschrijft. De cliënten hebben allemaal veel behoefte aan structuur en duidelijkheid. Hoor jij weleens dat je ogen in je achterhoofd hebt? Dat komt hier goed van pas! Er is soms veel interactie tussen de cliënten, ze reageren veel en vaak op elkaar, wat betekent dat jij alert moet blijven. Soms levert dat hilarische situaties op, waar iedereen dan weer om kan lachen.

We zijn op zoek naar een begeleider die flexibel inzetbaar is voor alle 3 de woonlocaties en alle diensten, dit zijn dag, avond en slaapdiensten. Er zijn diensten van 7.00 - 11.00 /12:00 /15:00 uur, van 15.30 - 22.30 uur en en de slaapdienst is van 15.00 - 10.00 uur.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wie ga je helpen?

Sommige cliënten zijn behoorlijk zelfstandig. Je gaat samen met hen koken en boodschappen doen en je betrekt hen bij allerlei klusjes in huis. De doelgroep is heel divers door de uiteenlopende zorgvragen en leeftijden. Sommigen hebben een autistische stoornis of ontwikkelen dementie. Best een uitdaging dus om dat in goede banen te leiden. Twee van de drie groepen bestaat uit actieve cliënten, die andere groep bestaat uit ouder wordende cliënten die wat rustiger zijn. Op alle groepen is geen dag saai. Twee maal per jaar gaan de groepen op vakantie. De ene keer een lang weekend en de andere keer een midweek, en jij gaat dan mee. Hoe leuk is dat!

Hoe ga je helpen?

Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.
Samen met je team sta je echt om de cliënten heen. Het team waarin je gaat werken bestaat uit ervaren collega's, dus je wordt goed ingewerkt. Zij kennen alle ins & outs van de cliënt en hebben de zorg uitstekend op orde. En dat draagt bij aan een mooi leven voor de cliënt en fijn werken voor jou en je collega's.

Dit bieden wij

  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2013 euro en 2978 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking.

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.Functie:begeleider vg
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2013 – 2978
Uren per week:16 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Begeleider VG ’s Heeren Loo Zorggroep 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures