Vacature Bestuursadviseur

Bestuursadviseur in Katwijk Zh

Personal Jobs

Bestuursadviseur 28-36 u p/w

Regio:

Indicatie uurtarief:

Sector:

Gewenste startdatum:

Registratie datum:

Standplaats:

Opleidingsniveau:

Duur opdracht in maanden:

Aantal uren per week:

Datum laatste update:

TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Als bestuursadviseur ondersteun je leden van het college van B&W van de gemeente Katwijk op strategisch niveau. Je adviseert over samenhang en kwaliteit van besluitvorming en zorgt voor focus op doelstellingen voor de lange termijn. Je verb

PROFIEL VAN DE GESCHIKTE INTERIM PROFESSIONAL:

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding HBO bachelor opleiding.
Wensen bij de opdracht:
  • Je hebt een afgeronde opleiding op WO masterniveau in de richting van bestuurskunde, rechten, communicatiewetenschappen of vergelijkbaar.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als bestuursadviseur bij een (semi-)overheidsorganisatie.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 4 jaar met de portefeuille Fysiek domein.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen zes jaar bij een lokale overheid.
Competenties: Jij bent een onafhankelijk denkend bestuursadviseur met strategisch denkvermogen. Je doorgrondt complexe vraagstukken en plaatst ze in een breder perspectief, gericht op de toekomst. Daardoor houd je zicht op overkoepelende thema's en overstijg je de waan van de dag. Dankzij jouw haarscherpe antenne voor politiek versta jij politici en bestuurders en ken je het krachtenveld waarin zij opereren. Je leeft mee in het ritme van de politiek, dus werkt met plezier ook buiten kantoortijden. Verder is het belangrijk dat je overzicht behoudt over politieke afspraken. Je spreekt anderen gemakkelijk aan en weet ze in beweging te krijgen. Je communiceert helder: zowel mondeling als schriftelijk breng je structuur aan en je spreekt/schrijft in klare taal.

Kom in contact

We maken graag kennis om je werksituatie te bespreken en je goed en eerlijk te adviseren. Als je wilt weten welke  fiscale en arbeidsrechtelijke werkvorm bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op.Functie:bestuursadviseur
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Uniforce via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Bestuursadviseur Uniforce 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures