Vacature Betrouwbare en Gedreven Management Assistent

Betrouwbare en Gedreven Management Assistent in Noordwijk Zh

Wij zoeken een Medewerker Technische Dienst voor 24 uur per week die niet kan wachten om de handen uit de mouwen te steken. De afdeling bestaat uit 1,6 fte en je werkt samen met het Hoofd Technische Dienst. Jullie zorgen er samen voor dat Space Expo elke dag open kan en dat alles naar behoren werkt.

21-12-2023

De Technische Dienst (1.6 fte) van Space Expo zorgt ervoor dat het museum elke dag weer open kan en dat alles naar behoren werkt. Het afgelopen jaar hebben we een nodige professionaliseringslag gemaakt. Wij zoeken een Hoofd Technische Dienst die het leuk vindt om deze ontwikkeling verder handen en voeten te geven.

18-12-2023

Wij zoeken een betrouwbare en gedreven Management Assistent voor minimaal 24 uur per week die een proactieve invulling geeft aan deze dynamische spilfuctie.

Space Expo wil het team uitbreiden met nieuwe, enthousiaste en kundige ruimtevaart gidsen.

Functie:betrouwbare & management assistent
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Space Expo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Betrouwbare en Gedreven Management Assistent Space Expo 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures