Vacature Binnendienstmedewerker Vastgoed Management

Binnendienstmedewerker Vastgoed Management in Katwijk Zh

Werken als binnendienstmedewerker Vastgoed Management

2L Tweelwonen is een landelijk opererende vastgoedorganisatie en toonaangevend in woonbemiddeling voor korte en lange termijnen. Wij bemiddelen tussen huurders en verhuurders en beheren en exploiteren onroerend goed. 2L Tweelwonen is in staat voor iedere verhuurder de perfecte huurder te vinden. Als enig bedrijf in Nederland hebben wij alle kennis en know how in huis om de huurder vanaf 1 nacht tot levenslang verblijf aan te bieden.

2L Tweelwonen heeft haar hoofdkantoor in Katwijk en vestigingen in Leiden, Noordwijk, Rotterdam en Utrecht.

Vanuit ons hoofdkantoor in Katwijk besturen wij de gehele organisatie. Ook Tweelwonen Vastgoed Management is hier gevestigd en dit bedrijfsonderdeel speelt een belangrijke rol in de dagelijkse communicatie tussen huurders en verhuurders.

Binnendienstmedewerker Vastgoed Management (m/v)

Wij hebben plaats voor een extra medewerker op onze afdeling Vastgoed Management op ons hoofdkantoor in Katwijk voor 20 uur per week.

Ben jij die duizendpoot die meerdere ballen in de lucht kan houden, organiseren en efficient kan werken?

Wij zoeken iemand die voldoet aan de volgende eisen: gemotiveerd, accuraat, dynamisch, teamplayer, technisch onderlegd en punctueel. Kunnen werken met computers (Word, Acces, Excel), beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift is een pre. Ben jij technisch en administratief en een beetje commercieel? Geïnteresseerd in vastgoed en vastgoed management? Dan is deze enorm uitdagende en afwisselende baan iets voor jou! Jij bent straks de belangrijkste schakel tussen zowel huurders en verhuurders en tussen 2L Tweelwonen Vastgoed Management en haar makelaarskantoren.

Wij bieden je een zeer uitdagende en afwisselende baan, een gedegen inwerkperiode en zeer goede doorgroeimogelijkheden. De werkzaamheden bestaan uit: o.a. het aannemen van de telefoon, voeren van correspondentie, aannemen en verwerken van storingen, uitvragen van offertes, opdrachten verstrekken aan storingsdiensten, inplannnen van woninginspecties etc.

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan snel op deze functie: t.a.v. mevr. , mailto:Functie:binnendienstmedewerker vastgoed management
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tweelwonen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Binnendienstmedewerker Vastgoed Management Tweelwonen 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures