Vacature Bouwhulp

Bouwhulp in Noordwijk Zh

/ Vacature Bouw-Klik | Bouwhulp

Werkzaamheden bouwlogistiek medewerker

Als bouwlogistiek medewerker werk je op de bouw om de aanwezige timmerlieden te ondersteunen en om de bouwplaats netjes te houden. Dit doe je onder andere door het sorteren van materialen en opruimwerkzaamheden.

Samen met Bouw-Klik

Samen met jou maken we duidelijke afspraken over je salaris. Je ontvangt wekelijks je geld en wellicht lukt het om van bouwlogistiek medewerker door te groeien naar een volgende functie in de bouw. Je krijgt de mogelijkheid om bij meerdere opdrachtgevers te kijken naar werk wat het best bij jou past. Wil jij je ontwikkelen? Dan helpt Bouw-Klik je graag verder! Daarnaast proberen we altijd werk in jouw regio te bieden: de regionale Bouw-Klik!

Aan de slag

We verwachten van je dat je zin hebt om aan het werk te gaan, dat je affiniteit met de bouw en/of techniek hebt en dat je met een positieve houding je werk oppakt.

Interesse

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!


Bouw-Klik
De Hooge Krocht 2A
2201 TX NoordwijkFunctie:bouwhulp
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bouw-Klik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Bouwhulp Bouw-Klik 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures