Vacature Cluster Persoonlijk Begeleider

Cluster Persoonlijk Begeleider in Noordwijkerhout

Cluster Persoonlijk Begeleider (CPB-er)

Krijg jij energie van het motiveren en coachen van teams, op zowel zorgvlak als op de onderlinge samenwerking? Wij zoeken een Cluster Persoonlijk Begeleider (CPB-er) voor een woning met oudere cliënten met zowel een verstandelijke beperking als psychische problematiek. Wij bieden een mooie uitdaging als CPB-er op deze woning waar de begeleidingsvorm een verandering ondergaat vanwege de steeds intensievere begeleidingsvraag van de cliënten.

Waar ga je werken?

Je gaat werken op Zeereep 7 en 9. Deze woningen zijn gelegen op het Hafakkerterrein in Noordwijkerhout. Op beide woningen wonen acht ouder wordende cliënten met zowel een verstandelijke beperking als psychische problematiek. Je gaat op beide woningen werken. Je komt te werken in een team van ongeveer 20 collega's. Het team is momenteel volop in ontwikkeling. Bij de cliëntgroep is sprake van zowel intensieve zorg als van intensieve begeleiding. Als nieuwe CPB-er heb jij een belangrijke rol in de ontwikkeling van het team. Samen met collega CPB-ers van het team volg je een coachingstraject om te groeien en ontwikkelen als individu en als team.

Specificaties

^

Vacaturenummer

# 23-71

Plaats

Noordwijkerhout

Locatie

Zeereep 7 - 9

Aantal uur

28 - 32

Sluitingsdatum

19 december 2023

Wat ga je doen?

Als CPB-er ben je verantwoordelijk voor een aantal cliënten en ben je het eerste aanspreekpunt voor familie van de cliënt. Je hebt een belangrijke rol in het multidisciplinair werken waarbij je korte lijntjes houdt met de verschillende disciplines. Omdat je een coördinerende rol hebt is het belangrijk dat je collega's kunt coachen en helpt prioriteiten te stellen. In de ontwikkeling en professionalisering van het team heb jij een belangrijke rol. Verder neem je deel aan CPB-bijeenkomsten om overkoepelende onderwerpen te bespreken.

In het kort

Multidisciplinair werken in een coördinerende en coachende rol

Wat breng je mee?

Je hebt een sterke persoonlijkheid maar bent tegelijkertijd makkelijk benaderbaar. Je hebt geduld en kan je goed inleven in de cliënt. Je hebt humor en met jouw enthousiasme weet jij collega's te motiveren. Uitdagingen ga jij niet uit de weg en problemen weet jij met jouw oplossingsgerichtheid goed op te lossen.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je bent in het bezit van een diploma mbo 4 of hoger in de richting Zorg & Welzijn;
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking (bij voorkeur op het gebied van moeilijk verstaanbaar gedrag).

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 45: €2.766,= - €3.861,= bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan;
  • Een breed scala aan (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar () via .

Solliciteer voor Cluster Persoonlijk Begeleider (CPB-er)

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:cluster persoonlijk begeleider
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2766 – 2766
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Cluster Persoonlijk Begeleider Het Raamwerk 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures