Vacature Corporate Recruiter

Corporate Recruiter in Noordwijk Zh

Corporate

Noordwijk

Zo ziet jouw baan eruit

Als Corporate ben je altijd op zoek naar nieuwe talenten! Voor onder meer de vakgebieden accountancy, belastingadvies en audit werf je de best passende kandidaten.

Wat we van je verwachten

Jij weet precies via welke kanalen je mogelijke kandidaten kunt bereiken en bent helemaal thuis op platforms als LinkedIn en Indeed. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op recruitmentgebied en kunt geschikte kandidaten enthousiasmeren om voor onze organisatie te kiezen. Je levert een proactieve bijdrage aan het op- en uitbouwen van een netwerk, dat Abin in staat stelt continu in contact te komen met potentieel interessante en geschikte kandidaten voor openstaande vacatures.

Wat je gaat doen
Naast het actief zoeken en benaderen van mogelijke kandidaten voer je samen met de hiringmanagers de eerste gesprekken. Omdat recruitment tot onze corebusiness behoort, overlegt het recruitmentteam wekelijks samen met de verantwoordelijk Partner recruitment en de Marketing & Communicatie Adviseur. Samen met de M&C Adviseur zorg je dat de juiste wervingscampagnes worden uitgezet, de Social Media kanalen worden onderhouden en er pakkende vacatureteksten worden geschreven. Het betreft een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een ambitieus en sterk groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat.

Wat we van je verwachten

  • Afgeronde HBO-opleiding;
  • Minimaal 3 jaar recruitmentervaring, ervaring in de accountancybranche is een pré;
  • Je bent enthousiast, gedreven en resultaatgericht;
  • Je hebt een heldere en duidelijke manier van communiceren en hebt de discipline iedereen tijdig en netjes te antwoorden;
  • Ervaring met Indeed en LinkedIn .

Werken vanuit huis of op kantoor

Opleiding

Alle ruimte om je te ontwikkelen

Leuke activiteiten

Ontspannen met collega's

Sportieve events

Actieve personeelsvereniging

Vakantiedagen

27 dagen op fultime basis

Salaris

Max. € 85.500,- bij fulltime dienstverband en een bonusregeling

Solliciteer!

Grijp de kans en combineer jouw professionele uitdaging met een relaxte werksfeer. Vanaf een fijne werkplek met loyale collega's, die samen gaan voor succes. Ben jij klaar om alles uit jouw carrière te halen?


Wanneer je solliciteert krijg je een reactie van de afdeling recruitment. Wanneer jouw profiel en cv aansluit bij onze vacature word je uitgenodigd voor een gesprek. Mogelijk volgt er een tweede gesprek en als er een match is ontvang je een passend voorstel.

Waar is Abin (en hun klanten) gevestigd?

Kun je bij Abin ook thuiswerken?

Dat ligt wel aan de functie, maar die mogelijkheid is er zeker. We vinden het ook belangrijk dat je je collega's op kantoor ziet en met elkaar kan sparren.

Wat doet Abin aan loopbaanontwikkeling?

Flexibele werktijden
Premievrij pensioen

Functie:corporate recruiter
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6597 – 6597
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ABIN accountants en adviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Corporate Recruiter ABIN accountants en adviseurs 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures