Vacature Creatieveling

Creatieveling in Katwijk Zh

Bel ons: |

Wij laten onze pedagogisch medewerkers graag werken vanuit hun eigen talenten. Ben jij een creatieveling, sportieveling, een cultuur-, muziek-, dans- of natuurliefhebber en vind je het leuk om je eigen talent of hobby over te dragen aan de kinderen? Dat kan bij ons. Wij halen op die manier de kennis in huis, en jij kunt doen wat je het allerleukste vindt. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk opleidingsaanbod, gericht op persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van talenten. Naast de wettelijk verplichte cursussen, zoals bedrijfshulpverlening en eerste hulp aan kinderen, bieden wij diverse cursussen aan waarmee medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen in hun vakgebied. Denk hierbij aan een training kindercoaching, kind & voeding, baby- & kindergebaren, Engelse taal, schminken of werkbegeleider.

De stagiaires worden begeleid door een werkbegeleider (op de groep) en de . Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze via of !

Bezoekadres

Hoofdkantoor
De Krom 101
2221 KK Katwijk

Contact

Afdeling HRM:
Tel:
E-mail:Functie:creatieveling
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting KOK kinderopvang via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Creatieveling Stichting KOK kinderopvang 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures