Vacature Docent Scheikunde 1e of 2e Graads

Docent Scheikunde 1e of 2e Graads in Voorhout

Startdatum zo spoedig mogelijk I Ziektevervanging tot einde schooljaar 23-24

Kom jij werken op Leeuwenhorst? We zijn op zoek naar een bevlogen, positief ingestelde, enthousiaste en betrokken collega voor het vak Scheikunde, Natuurkunde en/of NLT!

Onze school

Teylingen College Leeuwenhorst is een prachtige school voor mavo, havo en vwo met ca. 1400 leerlingen en 160 medewerkers. De school staat net buiten Noordwijkerhout en wordt daarnaast ook bezocht door leerlingen uit Noordwijk, Sassenheim, Voorhout en Hillegom.

Docenten hebben hun werkplekken door het gebouw heen, vlak bij de leerlingen. Naast het basisrooster werken we (sinds 2020) met flexlessen, waarbij leerlingen zelf invloed hebben op hun leerproces. En we werken met Google for Education en Chromebooks.

Leeuwenhorst is een echte cultuurschool, met veel theater, muziek en beeldende kunstvakken. We bieden optioneel 5 talentklassen aan en een volwaardig gymnasium. Ook buiten de lessen bruist het van de activiteiten en internationalisering is groot: we hebben tal van uitwisselingen, van Japan tot Finland tot Spanje.

Je komt terecht op een goed draaiende, vrolijke school, waar leerlingen prima resultaten halen. Een fijne werkplek waar iedereen elkaar graag helpt!

Onze grootste onderwijsontwikkeling
Op Leeuwenhorst blijven we ontwikkelen!

De grootste onderwijsontwikkeling de afgelopen jaren is het systeem van flexlessen. Dit draait goed, maar we zijn nog steeds bezig dit te verbeteren.
Vakgroepen zijn bezig met het herijken van hun leerlijnen via een vakwerkplan. Het is de bedoeling dat er steeds meer eigen lesmateriaal wordt ontwikkeld.

Jouw profiel

Je bent docent Scheikunde of Natuurkunde, in bezit van of studerend voor een 1e of 2e graads bevoegdheid. Je houdt van je vak, maar weet dat onderwijs veel meer is dan alleen dat, want:

 • Je onderschrijft het idee van flexlessen en helpt mee te onderzoeken wat werkt.
 • Je ziet meerwaarde van het creëren van eigen lesmateriaal. Je bent ook bereid hieraan een bijdrage te leveren.
 • Je bent digitaal vaardig, het liefst ook ervaren in online lesgeven. Je bent bereid hiervoor de noodzakelijke cursussen te volgen.

Wat bieden wij?

Professionele ontwikkeling
Eén van de speerpunten binnen het HR-beleid van SFT is opleiding en professionalisering. De basis voor het werken bij de Stichting Fioretti Teylingen is een ambitieuze en lerende cultuur. Iedere medewerker moet zich kunnen ontwikkelen en verder bekwamen.

Begeleiding start en gedurende het schooljaar
Onze school is één van de deelnemende scholen van de academische opleidingsschool, ROSRijnland. Dit is een samenwerkingsverband van 10 besturen in het voortgezet onderwijs met in totaal 20 locaties in Leiden, Duin- en Bollenstreek en werkt nauw samen met 7 lerarenopleidingen.

Onze school beschikt over een vast team begeleiders. Samen zorgen zij ervoor dat onze nieuwe medewerkers een goede start ervaren, ook gedurende het schooljaar. Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe medewerkers zich onderdeel voelen van een team, waarin samenwerken, samen leren en samen ontwikkelen als vanzelfsprekend wordt ervaren.

Salaris en arbeidsvoorwaarden
Het salaris is volgens de cao van het voortgezet onderwijs LB. Dit is minimaal € 3.301,- en maximaal € 5.030,- op basis van 1,0 FTE. Het salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Op basis van onze arbeidsvoorwaardenregeling ontvang je naast jouw inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Ruime opleidingsmogelijkheden;
 • Vitaliteitsplan;
 • Royaal fietsplan;
 • Vakantiegeld cao VO;
 • Eindejaarsuitkering cao VO;
 • Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer cao VO;
 • Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering IPAP;
 • Fiscale uitruil reiskosten (salderingsregeling);
 • ABP pensioenregeling;
 • Verhuiskostenregeling cao VO;
 • Regeling vakbondscontributie;
 • Schoolvakanties (verplicht) vrij.

Stichting Fioretti Teylingen (SFT)

Onze school is onderdeel van Stichting Fioretti Teylingen. SFT vormt een netwerk van scholen die elkaar sterker maken. We bieden een gedifferentieerd aanbod in de regio dat is afgestemd op wensen en mogelijkheden van bewoners, organisaties en scholen. De scholen binnen SFT doen het goed: de inspectie, ouders en leerlingen zijn tevreden over ons onderwijs en de resultaten daarvan. Dat zegt ook iets over de mensen die er werken, de leerlingen die er naar school gaan en de betrokkenheid van ouders. Iedereen is welkom en iedere school binnen SFT heeft een eigen en uitdagend doel. Wij zijn financieel gezond en behalen goede onderwijsresultaten.

Binnen onze Stichting zorgen ongeveer 800 enthousiaste medewerkers ervoor dat ruim 5500 leerlingen kwalitatief goed onderwijs krijgen.

Enthousiast geworden?

Om daadwerkelijk te solliciteren, maak je gebruik van de knop "Solliciteren".

Voor inhoudelijke vragen is Mark Lokhorst, Conrector, bereikbaar. Zie hieronder bij contactpersoon het e-mailadres en telefoonnummer. Het e-mailadres dat erbij staat is niet voor sollicitaties.Functie:docent scheikunde 1e 2e graads
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5030
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fioretti Teylingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Docent Scheikunde 1e of 2e Graads Fioretti Teylingen 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures