Vacature Energiecoaches

Energiecoaches in Noordwijk Zh

Energiecoaches gezocht! - Gemeente Noordwijk


Taakomschrijving

Energiecoaches-plus zijn vrijwilligers die medebewoners helpen met energie besparen. U gaat op afspraak op huisbezoek en met een vragenlijst kijkt u samen hoe zij energie kunnen besparen. Als energiecoach-plus geeft u niet alleen tips, u helpt bewoners ook om energiebesparende producten meteen (samen) aan te brengen in de woning (waar mogelijk). Bewoners besparen met de tips uit het gesprek al snel €400 per jaar.

Meerwaarde vrijwillige inzet

De coaches krijgen €10 vrijwilligersvergoeding per gesprek en na 10 gesprekken mag u een energiebesparing box met energiebesparende producten ter waarde van €250 houden om zelf thuis te gebruiken. De ervaring leert dat energiecoaches leuke en verrassende gesprekken hebben met bewoners. Ze worden gewaardeerd om hun kennis, enthousiasme en aandacht.

Benodigde kennis & vaardigheden

U hoeft nu nog niets te weten over energie en energie besparen want daar krijgt u een gratis training voor. De training is op 11, 18 en 25 januari van 10.00 tot 14.30 uur.

Voorwaarden

Het is belangrijk dat u het leuk vindt om kennis over te dragen aan anderen. De training is in het Nederlands maar als u een tweede taal spreekt, is dat een voordeel. U kunt de gesprekken dan ook in een andere taal voeren.

Tijdsinvestering

Verschilt per gesprek en hoeveelheid gesprekken die je wilt of kunt voeren.
Gemeente Noordwijk
Voorstraat 42
2201 HW , Noordwijk, noordwijkerhout, De Zilk


Functie:energiecoaches
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Energiecoaches Stichting Welzijn Noordwijk 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures