Vacature Event Manager

Event Manager in Noordwijkerhout

Event Manager (FT)

Ben jij een eventbeest met lekker veel energie en enthousiasme? Iemand die wil leren van pittige last-minute uitdaging en tegelijk bereid is om waar nodig hard te werken in een snel groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Wegens uitbereiding van onze activiteiten zoeken wij een Junior Event Manager (ft). Iemand met ervaring in de evenement en -of horecabranche, die niet bang is om leiding te geven. Tegelijkertijd wil je zelf ook aanpakken en meewerken met ons enthousiaste team.

Over je functie

Als event manager van Dutch Food Concepts ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van evenementen, door middel van het maken van een logistieke planning, roosters en de inkoop van producten, tot het ondersteunen van het verkoopteam tijdens de evenementen.

Je komt terecht in een jong team met andere event managers die binnen ons bedrijf verantwoordelijk zijn voor de organisatie van evenementen. De locaties van de evenementen wisselen, maar we verwachten wel dat je de tijd neemt om op locaties een eigen netwerk op te bouwen of dat je ons bestaande netwerk gaat uitbreiden. Binnen Dutch Food Concepts ben je altijd in beweging!

Je bent niet te beroerd om soms zelf ook mee te werken en kan medewerkers motiveren om ook als de vermoeidheid toeslaat nog een stapje extra te zeten. Als event manager ben je namelijk ook verantwoordelijk voor het aansturen en trainen van onze evenementmedewerkers. Uiteraard leren wij je alle fijne kneepjes van onze concepten.

Vergeet niet dat een 9 tot 5 mentaliteit niet in ons woordenboek voorkomt. Regelmatig ben je ook in het weekeinde aan het werk. En het komt rustig voor dat je het kantoor een paar weken niet van binnen ziet.

Over Dutch Food Concepts

De naam Dutch Food Concepts spreekt eigenlijk al voor zich. Wij zijn gespecialiseerd in de catering van typisch Nederlandse producten. Maar wij bakken niet zomaar een stroopwafel, portie poffertjes of snijden een broodje kaas. Dutch Food Concepts denkt vanuit een concept en werkt in een modern ambachtelijke sfeer aan het lekkerste en leukste food product.

Dutch Food Concepts werkt daarvoor samen met diverse grote en minder grote merken. Onze concepten ontwikkelen wij grotendeels in eigen huis. De merken van Dutch Food Concepts hebben allemaal een unieke uitstraling, maar gezamenlijk wel één DNA. Liefde voor de amb acht van het product, een modern ambachtelijke uitstraling en bij het eten een explosie van fun en smaak!

Naast onze vaste locaties door heel Nederland bieden wij het Nederlandse bedrijfsleven de unieke mogelijkheid voor het invullen van cateringaanvragen in binnen- en buitenland. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.

Ben jij het evenementbeest met het DNA van een stressbestendige organisatorische duizendpoot. Iemand die energie krijgt van pittige last-minute uitdaging en tegelijk bereid is om keihard te werken in een snel groeiend bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Wij vragen

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau

 • Aantoonbaar organisatietalent met commerci ële instelling

 • Je bent zakelijk, representatief en gastvrij en durft beslissingen te nemen

 • Je hebt de kwaliteit om tijdens drukte, rustig te blijven en het overzicht te bewaren.

 • Full time beschikbaarheid

 • Ervaring in de evenementenbranche en/of horeca

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 • Flexibele inzet inclusief de mogelijkheid tot werken tijdens weekeinden/feestdagen

 • Bezit van rijbewijs en eigen vervoer

Naast onbeperkt stroopwafels en poffertjes eten bieden wij...

…Een leuke en afwisselende fulltime functie met relevante en snelle doorgroei- & ontwikkelingsmogelijkheden binnen het bedrijf. Een tijdelijk contract dat zonder meer verlengd wordt indien de samenwerking aan beide kanten bevalt. Marktconform starterssalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief vakantiegeld, vakantiedagen, onkostenbijdrage en bijdrage aan telefoonkosten, pensioenopbouw en regelmatige teamuitjes. Een unieke werkomgeving die altijd in beweging is en waarbij geen dag hetzelfde is.

Smaakt deze vacature naar meer? Stuur je sollicitatiebrief inclusief motivatie en CV naar . Voor meer informatie kan je altijd even telefonisch contact met ons opnemen en vragen naar op .

Functie:event manager
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dutch Food Concepts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Event Manager Dutch Food Concepts 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures