Vacature Event Manager

Event Manager in Noordwijkerhout

Event Manager (FT)

Wij zijn op zoek naar een meewerkend event manager met passie voor de evenementen- en/of horecabranche. Ben jij iemand die energie krijgt van het aansturen van een team van evenement medewerkers en tegelijk bereid is om hierin waar nodig mee te werken? Dan zoeken wij jou!

Over Dutch Food Concepts

Dutch Food Concepts is een event- en beurscateraar van typisch Nederlandse foodconcepten. Wij ontwikkelen onze eigen concepten en zoeken constant naar nieuwe uitdagingen en locaties om te exploiteren. Met onze foodtrucks gaan wij door heel Nederland en we bakken stroopwafels over de hele wereld. Daarnaast hebben wij diverse eigen winkel- en horecaconcepten. De laatste jaren adviseren en exploiteren wij ook steeds vaker horecalocaties op Nederlandse vakantieparken.

Over de functie

Je maakt deel uit van een gedreven team samen met de andere event managers binnen ons bedrijf. De locaties van onze evenementen variëren sterk. De ene dag ben je een planning aan het rondmaken voor een evenement in Amsterdam, de andere dag stuur je een team van horeca medewerkers aan op een evenementenlocatie in Katwijk en aan het eind van de week ben je je aan het voorbereiden voor een midweekse trip naar Parijs voor een klant. Binnen Dutch Food Concepts sta je nooit stil.

Als event manager bij Dutch Food Concepts ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van evenementen, het opstellen van de logistieke planning en roosters, het inkopen van producten en het ondersteunen van het verkoopteam tijdens de evenementen. Je bent niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken en je kunt medewerkers motiveren om een extra stap te zetten. Natuurlijk leren wij je alle ins en outs van onze concepten.

Wij vragen

  • Ervaring in de evenementenbranche en/of horeca
  • Organisatietalent met commerciële instelling
  • Je bent zakelijk, representatief en gastvrij en durft beslissingen te nemen
  • Je hebt de kwaliteit om tijdens drukte rustig te blijven en het overzicht te bewaren
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • In bezit van rijbewijs

Naast onbeperkt stroopwafels en poffertjes eten bieden wij...

…Een leuke en afwisselende functie met snelle doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Een contract dat zonder meer verlengd wordt indien de samenwerking aan beide kanten bevalt. Wij bieden ons team een unieke werkomgeving die altijd in beweging is en waarbij geen dag hetzelfde is.

Smaakt deze vacature naar meer? Stuur je sollicitatiebrief inclusief motivatie en CV naar . Voor meer informatie kan je altijd even telefonisch contact met .Functie:event manager
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dutch Food Concepts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Event Manager Dutch Food Concepts 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures