Vacature Finance Manager

Finance Manager in Noordwijk Zh

Finance Manager (0,8 - 1 fte)

Wil jij als Finance Manager de ruimte krijgen om écht verschil te maken?

Als Finance Manager bij de Baak ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid binnen onze organisatie. Daarnaast ben je een inspirerende leidinggevende, je bent mensgericht en geeft coachend leiding aan jouw team. Als lid van het MT wordt jouw scherpzinnige en analytische oog gewaardeerd en denk je mee over een succesvolle bedrijfsvoering. Je ressorteert onder de Algemeen Directeur.
Je weet als geen ander hoe de planning & control cyclus in te regelen, je zorgt voor periodieke rapportages en analyses en adviseert daarop het management. Je faciliteert de uitvoering van de financiële administratie en de interne controle, waarbij je stuurt op efficiëntie, doelmatigheid en procesoptimalisatie. Je bewaakt de connectie met andere afdelingen en bent een kritische en integere sparringpartner.

Je bent in voortdurend contact met de key-stakeholders, zowel intern (business & operatie) als extern (bv accountant) en je weet met je stevige persoonlijkheid de verbinding aan te gaan en voor de doelstellingen te gaan staan.

Over de Baak
De Baak is het trainingsinstituut voor ontwikkeling en leiderschap. Sinds onze oprichting in 1947 helpen we generaties aan professionals en leidinggevenden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij de Baak wordt je uitgedaagd om te groeien en alles uit jezelf te halen. Dit doen we met onze trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, maatwerktrajecten voor teams en organisaties en individuele coachingstrajecten.

Onze trainingen vinden plaats op onze twee inspirerende locaties in Driebergen en Noordwijk. Naast ons trainingsinstituut maakt derhalve tevens een hospitality-bedrijf en vastgoed deel uit van onze organisatie. Als Finance Manager werk je vanuit de locatie Noordwijk met een mooi uitzicht op zee. Je krijgt een laptop en smartphone waarmee je tevens in overleg deels vanuit huis kunt werken.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een financiële opleiding genoten;
 • Je hebt 5-7 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent een sterke persoonlijkheid;
 • Je combineert een zakelijke aanpak met de menselijke maat;
 • Je bent proactief, hands-on en resultaat gedreven;
 • Je bent accuraat, bewaart en bewaakt het overzicht;
 • Je gaat te allen tijde voor kwaliteit.

Wat bieden wij?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden in een werkomgeving met ruimte voor groei;
 • Een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Een open en informele organisatie;
 • Prettige collega's die vanuit trots en bevlogenheid hun vak uitoefenen.

Hoe kan je solliciteren?
Is deze functie echt iets voor jou? Stuur je cv en motivatiebrief naar of solliciteer via onderstaande button. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 1 februari 2024. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met onze HR collega's via

Finance Manager (0,8 - 1 fte)

De Baak op social mediaFunctie:finance manager
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Baak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Finance Manager De Baak 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures