Vacature Financial Controller

Financial Controller in Voorhout

Wij zoeken een ervaren financial die van puzzelen houdt!

Wij zijn er voor kinderen en jongeren van vier tot 27 jaar die onze expertise in (speciaal) onderwijs en ondersteuning nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. Op 46 locaties in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg en Gelderland bieden wij met circa 1150 experts speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en ondersteuning aan ruim 4300 leerlingen. Wij werken vanuit onze kernwaarden Kracht, Onvoorwaardelijkheid en Passie en een positieve (onderwijs)visie.
Ons doel: leerlingen perspectief bieden op een betekenisvolle toekomst.

Wat doe je?
Onze scholen worden ondersteund en geadviseerd door de ondersteunende diensten Financiën & Bedrijfsvoering, HRM, Onderwijskwaliteit en Communicatie. Zo kunnen zij zich richten op goed en betekenisvol onderwijs. Als controller ben jij dus zeker ook van betekenis voor onze leerlingen.

Wat ga je doen?
Je bewaakt onze financiële cyclus van begroting tot jaarrekening. Je denkt proactief mee over de uitvoering van de administratie om de juistheid, volledigheid en tijdigheid van financiële verantwoording te waarborgen. Je vertaalt onze koers in financieel beleid en toetst of we onze middelen doelmatig en rechtmatig besteden. Je houdt overzicht over alle unieke afspraken en zorgt ervoor dat alles als een puzzel in elkaar past. Je levert een bijdrage aan diverse projecten, en pakt vraagstukken op vanuit de afdeling Financiën en Bedrijfsvoering. Verder ondersteun je onze regio's en scholen bij vorming, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van hun financiële beleid.

Wat breng je mee?
Kennis van onderwijs is een pré. Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie is een voorwaarde. Je adviseert, werkt voorstellen uit, analyseert en beoordeelt. Je bent analytisch, nauwkeuring, oplettend en sociaal vaardig. Je biedt ondersteuning aan de financieel administratief medewerkers en je hebt veel contact met je collega's over status, voortgang en bijzonderheden van onze financiële administratie en jouw specifieke aandachtspunten. Je weet goed jouw positie in te nemen waarbij je het verhaal achter de cijfers op een heldere wijze kunt overbrengen. Daarbij denk je vanuit ons onderwijs: wat brengt onze leerlingen, ouders, medewerkers en netwerkpartners een stap verder?

Waar kun je op rekenen?
- De aanstelling is voor 1,0 fte, ingaande per zo spoedig mogelijk.
- Standplaats is Voorhout. Hybride werken is mogelijk.
- 12 maanden contract met uitzicht op een vast dienstverband.
- Inschaling in schaal 10, conform cao po.
- Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik).

Locatie Voorhout

Sluitingsdatum 07-12-2023

Contactpersonen
mobiel:


Werken bij Aloysius
Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT


Functie:financial controller
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aloysius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Financial Controller Aloysius 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures