Vacature Food & Beverage Manager

Food & Beverage Manager in Noordwijk Zh

Food & Beverage Manager

Zie jij het wel zitten: een restaurant runnen direct aan het strand in Noordwijk aan Zee, een van de drukste badplaatsen van Nederland? Waar wacht je nog op. Op die job staat jouw naam geschreven. Jij krijgt de vrijheid om het restaurant en banqueting te runnen op jouw manier die aansluit bij ons foodconcept. Uiteraard kun je wel klankborden met je 2 collega restaurant managers van onze andere locatie Landgoed de Horst. Ons restaurant heeft behoefte aan een frisse nieuwe draai die jij er aan mag gaan geven. En dat ook nog met een terras en restaurant met zeezicht.

Fulltime

38 uur per week
wisseldienst

Salaris

Marktconform, op basis
van ervaring

Wat ga je doen?

Functieomschrijving

Jij gaat werken in het restaurant van Hotel de Baak Seaside in Noordwijk. Echt een heerlijke werkomgeving waar je met het restaurant nog grote stappen kunt zetten. Wij werken met een foodconcept. Jij mag bijdragen dit concept te vernieuwen en uit te voeren. Ons gastenbestand bestaat op weekdagen voornamelijk uit zakelijke gasten en in de weekenden en vakanties uit toeristen die komen uitwaaien aan de kust. Persoonlijke aandacht voor de gast zit in ons DNA verweven. Jij bent met je team verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en consistentie. Niet alleen voor het restaurant, maar ook de banqueting valt onder jouw hoede. Als manager blijf je in contact met je werkvloer, je draait zelf ook mee in de operatie.

Wat verwachten wij van jou?

Functie eisen

Dit is niet je eerste baan. Jij hebt al kennis in het verleden opgedaan over het aansturen van een restaurant en weet wat er nodig is. Je hebt een eigen visie en wil graag ergens naar toe werken. Jouw plannen presenteer je aan de General Manager en Operationeel Manager van het hotel. Belangrijk is wel dat je ook op papier goed weet hoe het in elkaar zit. Het begrijpen van de cijfers en ze juist interpreteren. Jij kan jouw concept omzetten van papier naar operatie en weet jouw teamgenoten hier in te enthousiasmeren en mee te nemen. Jij ziet mogelijkheden voor een mooi restaurant met terras op een toplocatie! Aangezien er veel Duitse toeristen op vakantie gaan naar Noordwijk is het handig als je een woordje Duits spreekt. Kun je dit niet, geen probleem.

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Dit is ook de reden dat wij met jou in gesprek gaan wat de juiste tijdsinvulling voor de functie is. Wij bieden een marktconform salaris.

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding, laptop en telefoon van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij een leasefietsplan en optionele deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Jouw werkplek

Jouw werkplek wordt Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Een echte A locatie direct aan het strand. Hotel de Baak Seaside heeft 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de week ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties zie je veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten.

"Het werk in het restaurant is hier zo leuk vanwege de diversiteit aan mensen. Hier geldt echt; iedere dag is anders en iedere groep is anders. Het is een leuke uitdaging om te zorgen dat al deze diverse gasten een geweldig verblijf bij ons hebben."""Functie:food & beverage manager
Startdatum:29-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Baak Seaside via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Food & Beverage Manager De Baak Seaside 29-09-2023

Bekijk ook andere vacatures