Vacature Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder in Noordwijk Zh

Bij onze klanten zoals het UWV, de Belastingdienst, en DUO begrijpen ze het belang van Functioneel Beheer. Yacht is een dynamische organisatie die zich specialiseert in het aantrekken van IT professionals en hen bij één van onze klanten inzet. Ons team van toegewijde professionals streeft ernaar om continu te innoveren en de best mogelijke dienstverlening te bieden aan onze klanten. Wij zijn op zoek naar getalenteerde Functioneel Beheerders om ons team te versterken.


Waarom kiezen onze professionals voor Yacht?


Uitdagende projecten. Als functioneel beheerder krijg je de kans om te werken aan boeiende projecten voor toonaangevende organisaties in de IT sector.


We geloven in het bevorderen van de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Naast uitdagende projecten bieden we ook interne en externe trainingsmogelijkheden om je vaardigheden verder uit te breiden. Je krijgt o.a de mogelijkheid deel te nemen aan ons Business Information Modeling opleidingsprogramma.


Na je opdracht staat een team van experts klaar om jou klaar te stomen voor een nieuwe uitdagende opdracht die past bij jouw ervaring en ambitie.Functie:Functioneel Beheerder
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via justin.brandwijk@yacht.nl of (020) 519 7777. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Functioneel Beheerder Yacht 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures