Vacature Gastheren/Vrouwen

Gastheren/Vrouwen in Noordwijk Zh

Gastheren/vrouwen gezocht - Bibliotheek Noordwijkerhout


Taakomschrijving

Je houdt je bezig met: Gastvrij ontvangen van onze bezoekers; Bezoekers wegwijs maken in de bibliotheek; Helpen bij het gebruik van apparatuur; Beantwoorden van eenvoudige collectiegebonden vragen; Sorteren, opruimen en presenteren van media; Houden van toezicht en bijdragen aan een gevoel van veiligheid.

Meerwaarde vrijwillige inzet

Wij bieden: Een prettige, stimulerende en inspirerende werkomgeving. De Bibliotheek Bollenstreek heeft een scholingsprogramma voor haar medewerkers dat op onderdelen open staat voor vrijwilligers. Je ontvangt een bibliotheekabonnement. Er is een collectieve verzekering, een jaarlijkse attentie en een jaarlijkse ontmoeting met collega-vrijwilligers.

Benodigde kennis & vaardigheden

Wat wij verwachten: Open en klantvriendelijke houding; Om kunnen gaan met een computer; Bereidheid tot volgen van cursussen.

Voorwaarden


Bibliotheek Noordwijkerhout
Herenweg 2
2211 CC , Noordwijkerhout

Wassenaarsestraat 5
2201 RD NoordwijkFunctie:gastheer
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Gastheren/Vrouwen Stichting Welzijn Noordwijk 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures