GEMEENTEBLADVerlengingsbesluit - Hogeweg 75 te Noordwijk

Aanvraag voor Huisvesting | Organisatie en beleid

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de beslissing op de hieronder genoemde aanvraag is verlengd. 2013-013090, Hogeweg 75 te Noordwijk, het realiseren van een erker aan de zijgevel van de woningHet gaat om een verlengingingsbesluit op de grond van een artikel 3.9 van de AWabo.tegen een verlengingsbesluit kan geen beroep worden ingesteld en derhalve geen bezwaar worden gemaakt.Meer weten?Indien u informatie wenst over de behandeling van een specifieke aanvraag, dan kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst West-Holland op telefoonnummer (071) 408 32 00, op werkdagen tussen 9:00 en 14:00 uur. U kunt uw vraag ook stellen via infobouwen@odwh.nl.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Noordwijk. Bekijk alle Bekendmakingen Noordwijk in Noordwijk.

https://noordwijkkrant.nl/bekendmakingen-noordwijk/

Deel dit bericht:

Redactie Noordwijkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Noordwijkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Noordwijk.

Gerelateerde berichten