Vacature Groep Vrijwillige Chauffeurs

Groep Vrijwillige Chauffeurs in Noordwijkerhout

Met cliënten in mijn bus rijd ik door ……

Onze groep vrijwillige chauffeurs is opzoek naar uitbreiding!

Ben je in bezit van je B rijbewijs en lijkt het je leuk om samen met onze cliënten rond te rijden in de Bollenstreek? Ben je een aantal doordeweekse dagen beschikbaar tussen 10.00 -12.00 uur en/of 13.30 - 15.30 uur? Of heb je de mogelijkheid om eens in het weekend een rondrit te verzorgen?

Dan ben jij degene naar wie we opzoek zijn!

Binnen Raamwerk hebben we een gezellige groep met vrijwillige chauffeurs die volgens een planning recreatieve ritjes verzorgen voor cliënten van Raamwerk. De bestemming van de ritjes wordt vaak samen met de aanwezige cliënten bepaald en varieert tussen rondje Bollenstreek, langs de vliegtuigen, rondje boulevard of even naar Scheveningen boten kijken. Ideeën voor mooie plekjes zijn altijd welkom!

De chauffeurs werken volgens een planning, die zij zelf maken. Hierin kan je je eigen wensen aangeven en wanneer je onverhoopt verhinderd bent is er altijd wel iemand bereid om een keer te ruilen. Een keer meerijden op een rit of kennismaken met de chauffeurs behoort zeker tot de mogelijkheden. De ervaring is dat zowel de cliënten als de chauffeurs genieten van de ritten.


Reageren kan hieronder of mail naar .

Meld je aan voor Met cliënten in mijn bus rijd ik door ……

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:groep vrijwillig chauffeur
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Groep Vrijwillige Chauffeurs Het Raamwerk 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures