Vacature Hardloper

Hardloper in Noordwijk Zh


Gelukkig hebben we veel mensen die ons helpen maar niet genoeg.
Er zijn diverse bestuursfuncties waarvoor we mensen nodig hebben. Het gaat zeker niet om werkzaamheden die ontzettend veel tijd kosten maar ze zijn wel noodzakelijk. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld met 2 personen samen de vacature van Secretaris in te vullen.

Op dit moment heeft de NSL onderstaande vacatures vacant:

 • Technische Coördinator / Trainerscoördinator hardlopen
 • Secretaris - Wedstrijd Organisatie Commissie

Ben jij goed in het ontwikkelen van een training-technisch beleid? Ben jij communicatief vaardig en vind je het leuk om te regelen en organiseren? Dan zoekt de NSL jou .

De NSL is een leuke atletiekvereniging met ruim 300 leden. De vereniging biedt door hardlopen en sportief wandelen in groepsverband inspanning en ontspanning. De vereniging heeft mooie ambities en daar horen kwalitatief goede trainingen bij voor alle niveaus.

De trainers zijn specialist op het gebied van techniek en ontwikkeling. Om dit goed te kunnen doen is de juiste ondersteuning van belang. De Technische Coördinator biedt deze ondersteuning aan de Trainers. Je ontwikkelt training-technisch beleid, je organiseert overleg met de Trainer, je behartigt de belangen van de Trainers, beheert het trainersbudget, organiseert workshops, en verzorgt de aanmeldingen van de opleidingen voor de Trainers. Ook ben je het aanspreekpunt voor de Voorzitter. Kortom een veelzijdige en leuke functie.
Pas jij binnen dit plaatje? Of lijkt het je leuk om deze klus samen met iemand te doen. Neem dan contact op met via


Bruis jij van de ideeën als het gaat over de inzet van social media, story telling en het bereiken van leden en vrijwilligers? Wil jij jouw communicatietalent inzetten om de NSL op te kaart te zetten? Word Coördinator Communicatie bij de NSL en zet jouw vaardigheden en inspiratie in voor een vereniging met sportieve ambities.

De NSL is een leuke atletiekvereniging met ruim 300 leden. De vereniging biedt door hardlopen en sportief wandelen in groepsverband inspanning en ontspanning. De vereniging heeft mooie ambities en daar hoort een soepele communicatie bij. Wij komen graag in contact met een Coördinator Communicatie die daar graag invulling aan wil geven.
Als Coördinator Communicatie…

 • ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de gehele communicatie;
 • weet jij social media op een effectieve manier in te zetten;
 • stel je nieuwsbrieven op;
 • hou je de website bij en ontwikkelt deze door;
 • ben je woordvoerder voor de lokale pers en radio;
 • zorg je voor fotomateriaal en flyers/posters (drukwerk?)) van de verenigingsactiviteiten/evenementen;
 • v ind je het leuk om samen te werken met de diverse commissieleden en content te creëren;
 • ben je niet bang om contact te leggen met diverse lokale media.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Samen met nog twee leden, die verantwoordelijk zijn voor Instagram en Facebook, ga je samen de communicatie van de NSL professionaliseren.

Het is mogelijk om het takenpakket van de Coördinator Communicatie op te splitsen in kleinere "pakketjes" die je kunt delen met iemand anders. Zo kun jij de nieuwsbrief en persberichten oppakken, terwijl iemand anders de website beheert. Het takenpakket kan je uitvoeren op een tijdstip en locatie die jou het beste uitkomt.
Pas jij binnen dit plaatje? Of lijkt het je leuk om deze klus samen met iemand te doen. Neem dan contact op met via


Ben jij een fanatiek hardloper? En wil jij je passie overbrengen aan anderen? Dan zoekt de NSL jou.

De NSL is een leuke atletiekverenging met ruim 300 leden. De vereniging biedt door hardlopen en sportief wandelen in groepsverband inspanning en ontspanning. De vereniging heeft mooie ambities en daar horen kwalitatief goede trainingen bij voor alle niveaus. Wij komen graag in contact met trainers die daar invulling aan willen geven.

Omdat de NSL deskundige begeleiding wil bieden aan haar leden is het belangrijk dat je al wat jaren hardloop en trainerservaring hebt. Het liefst ook met de benodigde diploma's. Mocht je hier niet over beschikken dan kunnen wij je hier later aan helpen doormiddel van een trainerscursus bij de Atletiek Unie. Naast technische kennis is het ook van belang dat je een groep van ongeveer 15 volwassen leden kan enthousiasmeren.

Op alle dagen van de week kan er worden getraind door onze leden. De trainingen zijn zowel in de avond, ochtend en middag. Afhankelijk van de persoonlijke wens wordt gezocht naar de beste match.

Pas jij binnen dit plaatje? Reageer dan snel. Wij zien uit naar jouw reactie! Neem contact op met via

Ben jij een fanatiek hardloper? Word je blij om mensen iets bij te brengen en te enthousiasmeren? Dan zoekt de NSL jou.

De NSL is een leuke atletiekverenging met ruim 300 leden. De vereniging biedt door hardlopen en sportief wandelen in groepsverband inspanning en ontspanning. De vereniging heeft mooie ambities en daar horen kwalitatief goede trainingen bij voor alle niveaus. Wij komen graag in contact met trainers die daar invulling aan willen geven.

Dan zoekt de NSL jou!

De NSL is een leuke atletiekverenging met ruim 300 leden.


Vind je het leuk om de leden van de NSL te boeien met een interessante content? Dan zoekt de NSL jou!

De NSL is een leuke atletiekverenging met ruim 300 leden.

Informatie over deze vacature te verkrijgen via de Wedstrijd Organisatie Commissie, Arjan van der Hoorn viaFunctie:hardloper
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Hardloper Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures