Vacature Helpende Niveau 2 Zorgcentrum

Helpende Niveau 2 Zorgcentrum in Noordwijk Zh

NOORDWIJK 071 36 888 88


    • Kortdurend verblijf
      Wenst u bij Groot Hoogwaak te herstellen na een ziekenhuisopname?


    • Wonen

Helpende niveau 2 Zorgcentrum of Wijkverpleging

Nieuws 27 oktober 2023 Groot Hoogwaak

Voor ons verpleeghuis én voor onze wijkverpleging zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Helpende, die de beste zorg wil leveren en onze cliënten centraal stelt. Je werkt met veel plezier in één van de teams, waarin het nemen van verantwoordelijkheid en eigenaarschap belangrijke pijlers zijn. Je bent flexibel om zowel overdag, in de avond als in het weekend te werken.

Wat ga je doen?
• Je ondersteunt de teams bij het uitvoeren van verzorgende en begeleidende handelingen bij de cliënt;
• Je biedt respectvolle zorg volgens het zorgleefplan;
• Je observeert en signaleert knelpunten in de zorgverlening en gezondheidssituatie van de cliënt en stemt hierover af met de collega's;
• Met je collega's bevorder en versterk je de zelfredzaamheid van cliënten;
• Je maakt actief onderdeel uit van je team.

Dit ben jij
Je hebt een MBO diploma Helpende niveau 2 of wilt hiervoor opgeleid worden en je hebt aantoonbare (ervaring en) affiniteit met het verlenen van ouderenzorg.
Daarnaast ben je:
• Flexibel en positief ingesteld;
• Betrouwbaar, enthousiast en stressbestendig;
• Communicatief, collegiaal en sociaal vaardig.

Ons aanbod
Een aanstelling (uren in overleg) in een collegiale en uitdagende werkomgeving vlakbij het strand van Noordwijk. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. Wij geloven in het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom mogelijkheden tot scholing om je te faciliteren bij het behouden en verbeteren van jouw kwaliteit als Helpende.

Solliciteer
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en wil jij al werkend jezelf ontwikkelen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en CV naar:

Wil je nog meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Gerda Caspers, Manager Zorg, telefoonnummer: 071 - 36 888 88.Functie:helpende niveau 2 zorgcentrum
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Groot Hoogwaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Helpende Niveau 2 Zorgcentrum Zorgcentrum Groot Hoogwaak 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures