Vacature Helpende/Verzorgende C/Verzorgende IG (Nachtdiensten)

Helpende/Verzorgende C/Verzorgende IG (Nachtdiensten) in Noordwijkerhout

Helpende/Verzorgende C/Verzorgende IG (nachtdiensten)

Ben je een echte nachtbraker? Je bent welkom in de nachtdienst bij Topaz Munnekeweij!

Aan het einde van de dag ga je op weg naar onze mooie locatie in Noordwijkerhout gelegen tussen de bollenvelden. Wat ga je straks tijdens je dienst tegenkomen? Misschien wel en bewoner die graag midden in de nacht even rustig een kopje thee wil drinken. Of het alarm gaat af van een bewoner die medische hulp nodig heeft. In alle gevallen straal jij de rust uit die op dat moment nodig is. Je bent inzetbaar op alle etages van de locatie. Hierdoor is geen nacht hetzelfde en dit maakt het juist zo bijzonder!

Wat breng je mee?

In de nacht maak jij voor onze bewoners hét verschil. Je bent flexibel en past je makkelijk aan als er dingen veranderen in je werk. Jij biedt een luisterend oor aan de bewoners en sluit aan bij wat zij nodig hebben. Verder blijkt uit jouw profiel blijkt dat jij:

 • Beschikt over een helpende zorg en welzijn, verzorgende C of verzorgende IG/MMZ (niveau 3);
 • Graag in de nacht werkt!

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals;

 • Een salaris, afhankelijk van opleidingsniveau, tussen de € 2.264,72 en € 3.177,10 bruto per maand (FWG 25-35), op basis van 36 uur;
 • Naast vakantietoeslag van 8% ontvang je een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar om mee te beginnen met uitzicht op een verlening;
 • Een baan bij een mooie locatie middenin de bollenvelden!;;
 • Een ruim aanbod aan opleidingen en de kans om door te groeien binnen Topaz;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Waar ga je werken?

Topaz Munnekeweij is een kleinschalig verpleeghuis met 71 bewoners en 18 cliënten met een Volledig Pakket Thuis. Het huis heeft een dorps karakter, iedereen kent elkaar. Er hangt een gemoedelijke, vriendelijke sfeer zodat je je meteen welkom voelt. Het huis bestaat uit drie etages. Er wonen mensen met dementie en mensen met chronische lichamelijke klachten (somatiek). Munnekeweij staat midden in de Noordwijkerhoutse samenleving. Samen vieren we kermis, carnaval, het bloemencorso en het lichtjesfeest. 125 medewerkers, 200 vrijwilligers en familieleden van bewoners leveren samen de zorg die de bewoner nodig heeft. Munnekeweij is dan ook de proeftuin geweest voor de landelijke beweging 'Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg: van regels naar relaties (in samenwerking met het ministerie van VWS). Het doel was, maar is uiteraard ook nog steeds, om aan te sluiten bij wat echt van belang is voor bewoners en familieleden en ons niet te veel te laten leiden door afspraken, regels en protocollen. Een mooie, uitdagende opdracht. Doe je mee?

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners/cliënten. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Dat laten we aan jou. Ben jij na het lezen van deze vacature overtuigd dat jij en Topaz bij elkaar passen? Neem dan gerust contact op met onze Recruiter ). Jouw vragen beantwoorden wij graag en twijfels nemen wij graag bij je weg!


Topaz

Functie:helpende verzorgend c ig
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2264 – 3177
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Helpende/Verzorgende C/Verzorgende IG (Nachtdiensten) Topaz 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures