Vacature Horecatoppers

Horecatoppers in Noordwijkerhout

Horecatoppers gezocht

Lekker bijverdienen naast school of studie? Of gewoon omdat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging? Mensen van over de hele wereld blij maken met verse stroopwafels, portie poffertjes of bakje popcorn? Hap dan snel toe!

We zijn voor dit najaar op zoek naar nieuwe horecamedewerkers op drukbezochte verkooplocaties zoals de Jaarbeurs Utrecht, Madurodam en RAI Amsterdam, voor zowel doordeweekse dagen als weekenden. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Als je maar enthousiast en flexibel bent, je maar de hele dag de mouwen kunt opstropen én daarbij kunt blijven lachen.

Werken op Madurodam (Den Haag)

Zin om in dit wereldberoemde miniatuurpark aan de slag te gaan? Met uitzicht op alles wat ons kleine land te bieden heeft? Dan kun je bij ons per direct terecht tot minimaal het einde van de zomer. Je bent ouder dan 17 en komt bij voorkeur uit de Bollenstreek of Den Haag.

En naast Madurodam?

We nemen je in eerste instantie aan voor onze vaste locaties, maar het hoeft zeker niet alleen werken op Madurodam te gaan! Als de samenwerking van beide kanten bevalt, zijn er altijd mogelijkheden om voor ons op andere drukbezochte locaties werken. Hopelijk heb je dus de smaak te pakken gekregen! Leuk om alvast te weten is dat wij op evenementen door het hele land te vinden zijn; van festivals als Flying Dutch en Kingsday tot dancefeesten als Dreamfields en Awakenings. Andere vaste locaties zijn RAI Amsterdam, het stadion van FC Utrecht en Circuit Park Zandvoort. Klinkt leuk toch?

Voor wie ga je aan de slag?

Je komt in dienst bij Dutch Food Concepts. Dit lekkerste bedrijf van Nederland is actief door heel Nederland, zelfs over de grens. Wij verzorgen smakelijke cateringconcepten voor beurzen, festivals en andere evenementen. In dat licht is het goed om te weten dat ons bedrijf groeit en bloeit als een bloemenveld in het zonnige voorjaar.

Zo, wat dacht je ervan? Zin om ons team te versterken, om te beginnen bij het lekkerste cateringbedrijf van Nederland? Mail ons snel! Heb je wel eerst nog wat vragen? Bel dan vooral even naar en vraag naar .Functie:horeca topper
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dutch Food Concepts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Horecatoppers Dutch Food Concepts 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures