Vacature HR medewerker

HR medewerker in Noordwijkerhout

Als HR medewerker of laten we het zo noemen, dé HR ondersteuner van de HR Director, ga jij direct aan de slag om zaken op orde te brengen. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid omtrent praktische, administratieve en organisatorische zaken. Ze zijn op zoek naar iemand die bekend is met salaris administratieve, maar ook verzuim en bekend is met AFAS.

Wat zijn nog meer jouw taken?

  • Je houdt je bezig met het opstellen van arbeidsovereenkomsten en zorgt ervoor dat de digitale personeelsdossiers up to date zijn;
  • Je houdt je bezig met personeels- en salarismutaties en eventuele vragen van collega’s;
  • Je houdt je bezig met het verzuim binnen de organisatie en hebt contact met de Arbodienst;

Als HR ondersteuner sta jij in het midden van de organisatie en heb jij veelzijdig contact met collega’s, leidinggevende en diverse externe partijen. Je bent een toegankelijk persoon, oplossingsgericht, integer en punctueel. Iemand die het liefst geen fouten wil maken en alles tot in de puntjes uitzoekt.

Het is een mooie uitdaging, want er staan veel projecten voor de deur! Samen met de HR director ga jij knallen om de afdeling naar een hoger niveau te tillen én ga je uiteraard op zoek naar uitbreiding.Functie:HR Medewerker, Projectmedewerker HR
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3300 – 3300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. HR medewerker Olympia 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures