Vacature Junior werkvoorbereider

Junior werkvoorbereider in Katwijk Zh

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een projectorganisatie in Katwijk. Het is van oorsprong een installatiebedrijf wat is uitgegroeid tot een gespecialiseerd advies- en ingenieursbedrijf. Ze zijn onderverdeeld in meerdere overkoepelende bedrijven, maar ze hebben allemaal een ding gemeen;

Ze ontwerpen, leveren, installeren én onderhouden luchtkanalen en luchttechnische componenten van luchtbehandelingssystemen binnen verschillende branches zoals de farma, healthcare en foodindustrie.

Samen met jouw collega’s van de afdeling werkvoorbereiding streven jullie naar het hoogst haalbare. Ondanks hard werken, wordt er veel gelachen. Er heerst een fijne informele werksfeer en er wordt duidelijk gecommuniceerd.

Ze zijn goed te bereiken met de auto vanuit Den Haag, Leiden en Haarlem. Het liefst wel iemand uit de buurt in verband met de locatie en ligging van het bedrijf.

Functieomschrijving

Als junior werkvoorbereider kun jij direct fulltime aan de slag als het gaat om het ondersteunen van projecten van luchtsystemen. Het is een veelzijdige functie waar je veel samenwerkt met de projectleider en de werkvoorbereider. De ontwerpfase is belangrijk om deze goed voor te bereiden, maar de uitvoer goed laten verlopen hoort daar ook bij. Heb je technische kennis, dan willen ze graag een passend project voor je vinden. Of kun jij toevallig ook technische tekeningen aflezen? wanneer je kennis en ervaring steeds verder uitbreid kun je doorgroeien naar werkvoorbereider. 

Hoe ziet een dag van een ondersteunend werkvoorbereider eruit?

 • Je communiceert de activiteiten en voortgang van de klanten aan collega’s;
 • Je onderhoudt relaties met klanten en beantwoorden vragen;
 • Je bestelt en coördineert de benodigde materialen;
 • Je werkt de montage- en productietekeningen bij;

Ook is het actief uitdragen van het veiligheidsbeleid iets wat onder jouw verantwoordelijkheid valt. Het goede voorbeeld geven aan collega’s, eventueel meedenken aan hoe het beter kan én ondersteunen waar nodig. Je leert in de praktijk en daar is dit bedrijf een echt voorbeeld van.

Werk jij liever parttime? In overleg kijken wij graag samen met de opdrachtgever naar de mogelijkheden.

Functie-eisen

‘Leergierig en gemotiveerd, dan ben je meer dan welkom!’

 • Je beschikt over mbo of hbo werk- en denkniveau, het liefst in de richting van werktuigbouwkunde of installatietechniek;
 • Affiniteit met Revit of BIM;
 • Je wilt graag diverse cursussen volgen om jezelf continue te verbeteren 

Ervaring is niet nodig, want deze opdrachtgever leert je het vak héél graag!

Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris tussen de €2.300 en €3.000 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dag per jaar en 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • Direct op contract bij het bedrijf;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en goede ideeën;
 • Jaarlijks zomer BBQ en met kerst een gezellige fair.

Binnen deze organisatie is werk/privé balans erg belangrijk dus als dat voor jou ook zo is, zou ik zeker reageren! Het is een dynamische omgeving waar de werknemer op 1 staat. Vragen? Bel dan naar 071 566 57 24 en vraag naar Kiki of Eva. Wij vertellen je graag meer over dit bedrijf in Katwijk!Functie:werkvoorbereider planner
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of Eva van Marwijk. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Junior werkvoorbereider Olympia 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures