Vacature Keeperstrainer

Keeperstrainer in Sassenheim

Verenigen doen we met z'n allen!

Ter Leede is altijd op zoek naar nieuwe mensen die de club draaiende houden. Ter Leede kan ook jouw hulp goed gebruiken. Welke hulpvragen er op dit moment binnen Ter Leede zijn, worden hieronder beschreven. Wil jij ook iets betekenen, maar twijfel je of staat hetgeen er niet bij waar jij je graag voor wilt inzetten? Schroom niet en bel met Peter Bergman, coördinator vrijwilligerscommissie ).
En we kunnen het niet vaak genoeg herhalen: Verenigen doen we met z'n allen!

 • Accommodatie commissie
  Binnen de groep die dagelijks onze accommodatie in goede staat houdt, zijn altijd handjes nodig! Op dit moment zijn we vooral concreet op zoek naar een tuinman en een elektricien , maar alle andere hulp is uiteraard ook welkom!
  Inlichtingen: Jan van de Meer )
 • Algemeen jeugdcoördinator
  Verantwoordelijk voor het organiseren van alle zaken binnen verschillende leeftijdscategorieën (JO9, JO10 tot JO19). Bij voorkeur twee vrijwilligers per leeftijdscategorie. Je bent betrokken bij de teamindelingen (in overleg met trainers/coaches en technisch coördinator). Aanspreekpunt voor technische coördinator, trainers/coaches en natuurlijk de ouders.
  Kennis van voetbal technische zaken is niet noodzakelijk. Organisator. Tactvol, initiatiefrijk, inventief, consequent, motivator, overredingskracht.
  Inlichtingen: Martin Nuninga )
 • Toernooicommissie
  Het (mede) organiseren van (jeugd)voetbaltoernooien. Planning, publiciteit en contact onderhouden met andere vereniging, maken van het wedstrijdschema en tijdens het toernooi verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding. Uitnodigen en eerste aanspreekpunt voor de scheidsrechters, enz. Er zijn draaiboeken beschikbaar. Het betreft hier oa.
  Het Jaap Schaaptoernooi, Het Jaap de Jonghtoernooi, De Schoolvoetbal, Het pre-schoolvoetbal, het Van Harskamptoernooi en de ondersteuning voor het Easter Open West.
  Faciliteert en organiseert inschrijvingen Ter Leede teams bij externe toernooien.
  Organisatorisch talent, communicatief, samenwerken
  Inlichtingen: Martin Nuninga )
 • PR en communicatie
  In samenspraak met verantwoordelijke in het bestuur (voorzitter) PR- en communicatiebeleid formuleren en in de praktijk brengen. Controle handhaving huisstijl. Schrijven van berichten (nieuws en mededelingen) op de site. Medebeheer social media (Facebook en Twitter). Persberichten. Perscontacten. Visuele communicatie, waaronder vlaggen, reclameborden, spandoeken, enz.
  Ervaring op PR- en communicatiegebied opgedaan bij bijvoorbeeld bedrijf, (nieuws)media, reclame- of PR bureau. Communicatief vaardig. Proactief. Creatief. Sterk in woord en schrift. Bereikbaar.
  Inlichtingen: Kees de Lange
 • Stewards
  Als Ter Leede 1 thuis speelt, help je mee in een team van stewards om alles in goede banen te leiden. Langs de lijn en bij de ingangen beantwoord je vragen, controleer je of alles goed gaat en kan je tegelijkertijd de wedstrijd volgen.
  Inlichtingen: Gerard van Leeuwen / Kees Vooys
 • Gastvrouwen / gastheren
  Iedere zaterdagochtend ontvangt een gastheer of gastvrouw de thuisspelende teams en de gasten (tegenstanders). Je wijst de begeleiders, de teams en de scheidsrechters de weg naar de velden of de kleedkamer. Je staat iedereen vriendelijk te woord en waar nodig weet je binnen de club de verantwoordelijke persoon te vinden als hulp nodig is of als er vragen zijn.
  Frequentie: 1 x per 5 weken
  Open, vriendelijk en gastvrij.
  Inlichtingen: Erika de Bruijn )
 • Barmedewerkers
  Altijd al achter de bar willen staan en ben je 18 jaar of ouder? Ter Leede kan altijd enthousiaste barmedewerkers gebruiken. Je houdt je aan de afspraken van de vereniging en bent zorgvuldig met de leeftijdgrens alcoholgebruik. Om als barmedewerker routine te krijgen en te houden, wordt jouw inzetbaarheid gewenst van minimaal 1x per 4 weken. Je draait dan één van de volgende diensten:
  zaterdag 12.30 - 16.30
  zaterdag 16.15 - 19.30
  Ook voor de maandag- of dinsdagavond worden nog barmedewerkers gezocht.
  Vriendelijk, gastvrij, samenwerken en zorgvuldig.
  Inlichtingen: kantine-commissie ,
 • Koffiekar-medewerker
  Iedere zaterdagochtend rijdt op het terrein van de Roodemolenpolder een koffie-kar rond. Deze wordt 'bemand' door twee vrijwilligers. Vind je het leuk om ook in alle vroegte op deze kar koffie te verkopen? Meld je aan!
  Een gezellige vroege vogel, enthousiast en vriendelijk.
  Inlichtingen: Marion Vonk

 • Vrijwilligerscommissie:
  De vrijwilligerscommissie is dit jaar in de steigers gezet. Heb je ideeën hoe Ter Leede nog beter het Verenigen doen we met z'n allen! kan aanpakken? Heb je ervaring vanuit je werk of misschien wel vanuit een andere club? Weet je als geen ander hoe anderen te enthousiasmeren? Sluit je aan bij de vrijwilligerscommissie en/of bel met je jouw ideeën naar Miranda.
  Creatief, enthousiast, positief gedreven en samenwerken
  Inlichtingen:
 • Jeugd Keeperstrainer
  De jeugdcommissie zoekt een keeperstrainer voor de jeugd. Binnen een team van keeperstrainers ben je verantwoordelijk voor het op enthousiaste wijze verzorgen van trainingen aan de jeugdkeepers t/m JO13. Door het wekelijks geven van uitdagende en doelgerichte trainingen ben jij in staat om onze jeugdkeepers te verbeteren en zowel fysiek als ook technisch en tactisch voor te bereiden op de wedstrijden.
  We zijn op zoek naar iemand die; - Aantoonbare vaardigheden heeft opgedaan vanuit opleiding en/of eigen ervaring.-- De ambities heeft om onze keepers te begeleiden en verder te ontwikkelen.-- Hierin een coachende functie heeft en deze tot uitvoering brengt.-- Goed kan communiceren met de keepers en de Technische Commissie.

  - Met enige regelmaat de wedstrijden bezoekt van de keepers die hij traint.

  De exacte trainingsdagen en tijdstip van training kan in overleg worden vastgesteld. Het betreft 2-3 uur training in de week.
  Spreekt bovenstaande je aan mail dan je motivatiebrief en CV naar de jeugdcommissie van Ter Leede. Het email adres is JC@terleede.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, neem contact op met of stuur een mail naar

Over Ter Leede

Ter Leede is een amateurvoetbalvereniging uit Sassenheim, gemeente Teylingen (Zuid-Holland), opgericht op 30 april 1930.Functie:keeperstrainer
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:2 – 3

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Voetbalvereniging Ter Leede via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Keeperstrainer Voetbalvereniging Ter Leede 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures