Vacature Keurmeester

Keurmeester in Katwijk Zh

Werken bij CraneSolutions

Al meer dan 50 jaar levert CraneSolutions hoogwaardige hef- en hijsoplossingen in diverse markten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten hun hef- en hijsmiddelen veilig kunnen bedienen en minstens net zo belangrijk dat deze het (blijven) doen. Hiermee helpen wij onze klanten bij het leveren van onze groene energie, de salade op onze broodjes en het verwerken van ons afval. Wij ontnemen hen de zorgen over hun kranenpark zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn.

Gedreven en enthousiast team

Met een gedreven en enthousiast team van binnen- en buitendienstmonteurs leveren - en onderhouden wij hoogwaardige hijs- en hefmiddelen voor onze klanten. Hierbij worden de monteurs ondersteund door een vakkundige binnendienst (werkvoorbereiding en planning). Door de diversiteit aan werkzaamheden en de locaties waar we werken, is de juiste functie voor nagenoeg iedereen te vinden tussen onze vacatures. Heb je nog niet veel werkervaring maar ben je technisch wel handig, reageer dan ook.

Goed salaris en -arbeidsvoorwaarden

Wil jij ook werken bij een MKB bedrijf met een platte en open structuur, waar naast hard werken ook voldoende tijd is voor gezelligheid en ontspanning? Ben je op zoek naar een goed salaris met even goede arbeidsvoorwaarden en wil je jezelf uitdagen en blijven ontwikkelen?

Staat de voor jou geschikte vacature er (nog) niet tussen, maar wil je wel graag bij ons werken? Laat het ons dan weten en dan kijken we met jou wat de mogelijkheden zijn.

Keurmeester "Boven de haak

"

In de functie van Keurmeester "Boven de haak" ben je vooral onderweg en kom je bij de meest uiteenlopende klanten over de (werk)vloer.

Je bent verantwoordelijk voor de juiste beoordeling van de kranen en hijsinstallaties ter plaatse. Vanzelfsprekend ben jij iemand die zijn/haar verantwoordelijkheid durft te nemen en de klant bovendien voorziet van het juiste advies. Met jouw technische - en communicatieve skills ben jij ook inzetbaar voor het uitvoeren van onderhoud, reparaties en revisies.

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over een diploma op MBO-niveau in de richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde of soortgelijk;
 • Je bent in het bezit van het certificaat Keurmeester "Boven de Haak" (EKH of vergelijkbaar) óf bereid het EKH-certificaat te behalen;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent klant- en servicegericht;
 • Je hebt geen last van hoogtevrees.

Wat biedt CraneSolutions jou?

 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie in een relatief kleine organisatie boordevol techneuten;
 • Een hecht team met een open informele werksfeer;
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en opleiding;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en regelmatig bedrijfsuitjes.

Wil jij werken bij een specialistische speler als het gaat om hijswerktuigen en wil je uitgedaagd worden zowel op technisch als inhoudelijk vlak? Dan is werken bij CraneSolutions de oplossing. Reageer dan snel! We ontvangen graag jouw cv.

Acquisitie op deze functie wordt niet op prijs gesteld.


 • Dit worden jouw belangrijkste werkzaamheden:

  • Nauwkeurig bestuderen van bestekken en tekeningen en het zo nodig inwinnen van extra informatie.
  • Het maken van calculaties en offertes van hijskranen, takels, hijsgereedschappen en

CraneSolutions B.V.

Nijverheidstraat 12

2222 AV Katwijk (zh)

Industrieterrein 't Heen

The Netherlands

Tel +31 (0)71-4092530

KvK nr. 34073319Functie:keurmeester
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CraneSolutions via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Keurmeester CraneSolutions 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures