Vacature Leraar LC Sbo+ Klas

Leraar LC Sbo+ Klas in Voorhout

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het sbo?

De Fakkel is een kleine school voor speciaal basisonderwijs (sbo). Kinderen leren bij ons met hun hoofd, hart en handen. Onderwijs en ondersteuning bieden wij zoveel mogelijk op maat in een inspirerende en veilige omgeving. Wij werken nauw samen met De Klimboom en Het Kompas in Hoofddorp, andere Aloysiusscholen in de Haarlemmermeer. Wij bundelen onze expertise om ieder kind passend onderwijs te bieden.

sbo De Fakkel zoekt een leraar LC,sbo+ klas voor de onderbouw (groep 3- 4, sbo-leerlingen met ASS).

Per 1 januari 2024 start deze nieuwe groep.

Wat doe je?
Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs aan een groep van maximaal 12 leerlingen met autisme internaliserend. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collega's.


Wat breng je mee?
Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Heb je ervaring met sbo en ASS? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Kun je samenwerken met de leerkracht van groep 3- 4 en de leerkrachten van de sbo+ bovenbouw? Initieer jij onderwijsvernieuwing en/of ben jij specialist in een vakgebied? Wil jij blijven leren? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!
Als leraar heb jij een pabodiploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master.


Sluitingsdatum 30-11-2023

Contactpersonen Martine de Ruijter


Werken bij Aloysius
Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT


Functie:leraar lc sbo+ klas
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aloysius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Leraar LC Sbo+ Klas Aloysius 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures