Vacature Leraar LC Techniek

Leraar LC Techniek in Voorhout

Klopt je hart sneller van het bieden van praktisch onderwijs aan onze leerlingen? Word je gelukkig van de geur van metaal en van hout? Wil jij onderdeel zijn van een team dat op topniveau aan het werk is?

Widdonckschool Weert biedt speciaal onderwijs (so) en voortgezet speciaal onderwijs (vso) aan leerlingen van vier tot twintig jaar. Wie extra ondersteuning nodig heeft, is bij ons van harte welkom.
Veiligheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen zijn belangrijke pijlers van ons onderwijs. Samen met leerlingen, ouders en eventuele jeugdhulppartners kijken wij naar wat wél mogelijk is.

Voor het enthousiaste en betrokken team van so en vso Widdonckschool Weert zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van leraar techniek. Bij de Widdonckschool zorgen we voor onze speciale leerlingen en sta je er nooit alleen voor. Als team zorgen we goed voor onze leerlingen en voor elkaar en word je met raad en daad bijgestaan. Alle scholen zeggen dit, wij doen dit echt!

In verband met ziekte van een van de collega's zijn we in eerste instantie op zoek naar vervanging voor de huidige lessen techniek. Bevalt het ons beiden echter zó goed, dan is er mogelijkheid om je voor een lange periode aan onze school te verbinden.

Jouw inzet, ervaring en persoonlijkheid kunnen wij goed gebruiken!
Aloysius heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden, echter dit moet niet de reden zijn dat je op onze school komt werken. Je komt bij ons werken omdat jij impact maakt en van betekenis kunt zijn, daar waar een soepele schoolgang niet vanzelfsprekend is.

Naast ons vso hebben we ook een so school. Het so en het vso vormen sámen het team van de Widdonckschool Weert. Wist je dat de onderwijsinspectie ons so afgelopen juni met het inspectieoordeel "goed" heeft gewaardeerd?

Wat ga je doen?
Binnen ons vso hebben we naast de leerroute vervolgonderwijs óók een leerroute arbeidstoeleiding (AT). Onze leerlingen die onderwijs volgen binnen de leerroute AT krijgen zowel een theoretisch aanbod, een stageaanbod als een praktisch aanbod.

Naast onze schoollocatie hebben we ook een werkplaatslocatie. Binnen of vanuit deze werkplaats worden er verschillende praktische vakken aangeboden. Denk hierbij aan houtbewerking, metaalbewerking en werken in het groen. Daarnaast gaan we de komende maanden ons aanbod uitbreiden met de vakken domotica en electrotechniek.

Met name voor ons aanbod houtbewerking zijn we op zoek naar een collega die hier een rol van betekenis kan hebben.
Je doet dit op een positieve manier en kunt omgaan met verschillend gedrag bij leerlingen. Hierbij zet je zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten ontwikkelen. Dit doe je sámen met leerlingen, ouders/verzorgers, netwerkpartners en je collegas. Je krijgt binnen de school ruimte en mogelijkheden om mee te denken, te vernieuwen of verbeteren, of je voegt specifieke kennis toe.

Wij juichen hierbij initiatief en daadkracht toe!

Jij kunt hét verschil maken in het leven van een kind! Dit maakt werken op onze school écht betekenisvol!

Wat neem je verder mee?
Ben je positief ingesteld en daadkrachtig?
Ben je een teamspeler?
Durf je besluiten te nemen?
Doe je wat gedaan moet worden, iedere dag weer opnieuw?
Aarzel je niet om feedback te vragen of te geven?
Dan zit je bij ons goed.

Weet je alles zelf wel, zet je er zelf de schouders onder en doe je liefst "je eigen ding"? Lees dan niet verder!

Wat is verder nog van belang?
Ben je sociaal en communicatief vaardig?
Ben je redelijk handig met ICT?
Vind je jezelf flexibel?
Kun jij goed samenwerken en organiseren?
Breng jij lesstof goed over?
Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie en wil je hierin blijven ontwikkelen?
Dan hoop ik dat je gaat reageren!

Bevoegdheid
Als vakleraar techniek heb jij een 2e graad bevoegdheid docent techniek of ben je bereid deze te behalen.

Waar kun je op rekenen?
- Een aanstelling voor wtf 0,6-1,0. Ingangsdatum in overleg.
- Een contract voor de rest van dit schooljaar met zicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.
- Inschaling in schaal LC, conform cao po.
- Aloysius wil graag een goede werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik) .

Tijdpad:
De sluitingsdatum van de vacature is maandag 15 januari 2024. Aansluitend wordt op donderdag 18 januari 2024 de briefselectie gemaakt en word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de sollicitatiecommissie. Deze gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 23 januari 2024. Houd hiermee vast rekening in je agenda.

Sluitingsdatum 15-01-2024

Contactpersonen
mobiel:


Werken bij Aloysius
Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT


Functie:leraar lc techniek
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aloysius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Leraar LC Techniek Aloysius 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures