Vacature Management Secretaresse

Management Secretaresse in Noordwijk Zh

Management secretaresse

We zoeken een proactieve, flexibele, nauwkeurige en gezellige collega die ons komt versterken. Met jouw kwaliteiten zorg je ervoor dat de managers zich ondersteund voelen in hun taken. De werkdagen zijn afwisselend, van tijd tot tijd hectisch en je zult je dus in ieder geval niet vervelen!

Je kunt reageren t/m 01-12-2023

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Als management secretaresse ga je werken voor expertisecentrum Advisium regio Noordwijk - Zuid Holland. Het managementteam van Advisium bestaat uit één manager Advisium en twee managers behandeling. Je werkt nauw samen met de directiesecretariaten van de regiodirecteuren en het secretariaat van Advisium.

Expertisecentrum Advisium is onderdeel van 's Heeren Loo. Met ruim 1200 deskundigen zijn we het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de VG en LVG. Hier werken onder andere medische, paramedische en pedagogische specialisten en geestelijk verzorgers. Zij werken samen in multidisciplinaire teams bij de begeleiding en behandeling van de cliënt. We zijn een lerende organisatie, die oog heeft voor de professional die zich inhoudelijk wil ontwikkelen ten behoeve van de mens met intensieve hulpvragen. Daarom faciliteren we het lerend vermogen en de inhoudelijke gedrevenheid van professionals.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe ga je helpen?

Het werk als secretaresse is geen dag hetzelfde. De dagelijkse werkzaamheden zijn afwisselend en juist daar krijg jij energie van! Taken zijn onder andere:

 • Het bijhouden van de agenda van de manager Advisium, het regelen en bewaken van de voortgang van gemaakte afspraken met interne en externe contacten en het verzorgen van de correspondentie en informatieverwerking en -beheer.
 • Het voorbereiden en notuleren van vergaderingen en projectgroepen.
 • Proactief signaleren, uitvoering geven aan actiepunten en deadlines bewaken.
 • Het ondersteunen van de managers op diverse gebieden zoals HR, ICT enz.
 • Het coördineren van de werkzaamheden binnen het secretariaat van Advisium. Tijdens al deze taken ben je assertief, proactief en denk je mee.

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding tot (directie)secretaresse of een andere passende richting.
 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je voelt goed aan wanneer er snel actie ondernomen moet worden, je kan prioriteiten stellen en overzicht bewaren.
 • Je hebt ervaring met het organiseren en notuleren van vergaderingen.
 • Vanzelfsprekend ben jij representatief, klantvriendelijk en gastvrij.
 • Je bent integer met betrekking tot vertrouwelijke informatie.
 • Je bent digitaal zeer vaardig en hebt ervaring met office 365.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal.

Dit bieden wij

 • Een contract van 24-28 uur per week voor in eerste instantie een jaar, met de intentie tot een vast contract.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2537,- en maximaal € 3432,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
 • Opbouw van balansverlof van 57 uur per jaar gebaseerd op een fulltime dienstverband.
 • Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden binnen 's Heeren Loo.
 • We investeren in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden, zoals coaching on the job en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen of opleidingen.

Sollicitatieprocedure

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Linda van Rooden (stafmedewerker Advisium) via telefoonnummer .

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.Functie:managementsecretaresse
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2537 – 3432
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Management Secretaresse ’s Heeren Loo Zorggroep 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures