Vacature Managementassistent

Managementassistent in Noordwijkerhout

Managementassistent

 • delen

 • 20 - 24 uur per week
 • in overleg

Door het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een
Managementassistent
20 - 24 uur per week
Dit ben jij
Als energieke persoon heb je een passie voor managementondersteuning. Je specialiteiten? Vergaderingen voorbereiden, notuleren en het beheren van de agenda. Je zet je in om ons bestuur en management optimaal te ondersteunen. Je houdt van organiseren, of het nu gaat om secretariële taken, evenementen of bijeenkomsten. Daarnaast bewaak je onze huisstijl en beheer je onze social media kanalen en website. Je brengt een positieve sfeer mee die je collega's waarderen.
Je hebt relevante ervaring als managementassistent, aangevuld met ervaring op het gebied van communicatie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent flexibel en je gaat waar nodig discreet om met vertrouwelijke informatie. Je hebt kennis van kantoorsoftware zoals MS Office en andere (digitale) vergadertools en hebt een mbo 4 diploma op zak. Spreekt dit je aan? Lees dan verder!
Wat ga je doen?
Je dag begint met het checken van de agenda en het doornemen van je mails. Alles loopt op rolletjes dankzij jouw organisatietalent. Als het tijd is voor de MT-vergadering, ben je volledig voorbereid en heb je alles afgestemd met de . In de middag breng je nieuws over de oplevering van nieuwe huurwoningen naar buiten via onze socials en website. Ook werk je aan de organisatie van speciale momenten, zoals het jubileum van een collega. Aan het eind van de dag heb je alles geregeld en zorg je dat de voorbereidingen zijn getroffen voor de volgende dag.
Wat krijg je?

 • Betrokken collega's in een leuk team.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.789,- (afhankelijk van opleiding en werkervaring) op basis van 36 uur per week, schaal G in de CAO Woondiensten. Ben je al in de sector werkzaam voor 1 augustus 2018, dan geldt een maximum van € 3.889,-.
 • 8% vakantietoeslag.
 • 189,8 uur verlof, opgebouwd uit 144 uur wettelijk en 45,8 uur bovenwettelijk verlof op basis van 36 uur per week.
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, waaronder een jaarlijks individueel loopbaan-ontwikkelbudget.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten.
 • Mobiele telefoon van de zaak.

Enthousiast?
Wil je meer weten over Padua en de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met onze via telefoonnummer . Direct reageren? Mail dan uiterlijk 25 oktober je motivatiebrief en cv naar o.v.v. 'Sollicitatie Managementassistent'.

Afdeling WonenFunctie:management assistent
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3789 – 3789
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woningstichting Sint Antonius van Padua via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Managementassistent Woningstichting Sint Antonius van Padua 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures