Vacature Manager Zorg

Manager Zorg in Noordwijkerhout

Weet jij hoe je teams motiveert het maximale uit zichzelf te halen, zodat zij de best mogelijke zorg kunnen leveren aan cliënten? Vind je het leuk om leiding te geven aan teams waar medewerkers specialistische zorg verlenen? Wij bieden een functie als waarbij je een belangrijke bijdrage hebt aan de profilering van de lichamelijke gehandicaptenzorg die Raamwerk levert op locatie Zeehos. Is je interesse gewekt? Solliciteer dan snel!

Waar ga je werken?

Op het Zeehos in Katwijk wonen circa 120 cliënten met een ernstige lichamelijke beperking, soms in combinatie met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek en/of psychische problematiek. De cliënten van de woningen waar je leiding over geeft hebben diverse complexe ziektebeelden zoals beademingsondersteuning en progressieve ziektebeelden. In deze specifieke en specialistische zorg in lichamelijke gehandicaptenzorg (LG) op Zeehos is Raamwerk een landelijk expert en vraagt de nodige deskundigheid en expertise van medewerkers. In de dagelijkse samenwerking met drie collega-zorgmanagers heb je een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het Zeehos als geheel en vul je elkaar daarin aan. Daarnaast maak je onderdeel van het voltallige team van zorgmanagers van Zeehos, Regio en Hafakker.

Specificaties

^

Vacaturenummer

# 23-78

Plaats

Katwijk

Locatie

Zeehos

Aantal uur

32 - 36

Sluitingsdatum

15 januari 2024

Wat ga je doen?

Als geef je leiding aan meerdere teams (ongeveer 50 fte) en ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het gehele zorgproces van een aantal woningen. In jouw rol geef je medewerkers ruimte en vertrouwen en stimuleer je hen zelfstandig en vanuit eigen verantwoordelijkheid te werken. Daarbij heb je oog voor hun persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling en bouw je mee aan het ontwikkelen van Sterke Teams. Je houdt je actief bezig met interne en externe ontwikkelingen en je denkt actief mee in het beleid van Raamwerk. Daarnaast participeer je in afdeling overstijgende werk- en projectgroepen. Een van deze projectopdrachten waar je in deze functie een belangrijke rol in hebt, is werken aan de gezamenlijke ambitie om de LG zorg landelijk op de kaart te zetten en Zeehos daarbij als expert te positioneren.

Wat breng je mee?

Je bent inspirerend, resultaatgericht en cijfermatig goed onderlegd. Je bent iemand die denkt in kansen en mogelijkheden en stelt de kwaliteit van zorg centraal. Je bepaalt je koers en houd je daaraan vast waarbij je verbinding houdt met je omgeving. Je bent nieuwsgierig en komt graag met mensen in contact, of dat nou medewerkers, collega's, cliënten of hun vertegenwoordigers zijn.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je beschikt over een hbo diploma in de zorg en/of een hbo Management in de Zorg;
 • Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;
 • Je hebt leidinggevende ervaring binnen langdurige zorg en bij voorkeur in de gehandicaptenzorg.

Wat bieden wij?

 • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 60: €3.694,= - €5.370,= bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%) en fietsplan;
 • Een uitdagende functie waarbij er veel ruimte is voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een enthousiast team van gedreven collega's en een informele werksfeer;
 • Een breed scala aan (interne) opleidingsmogelijkheden;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar Anneke Mossou (Directeur Zorg en Dienstverlening) via of naar ( Zeehos) via .

Er vinden twee gespreksrondes plaats met geschikte kandidaten. De gesprekken worden gevoerd in de week van 18 december as.

Solliciteer voor

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:manager zorg
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3694 – 3694
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Manager Zorg Het Raamwerk 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures