Vacature Meewerkend Voorman

Meewerkend Voorman in Katwijk Zh

Toe aan de volgende stap in jouw carrière? Voor het aansturen van de medewerkers op de afdeling Portionering zijn wij op zoek naar een gedreven Meewerkend voorman.

Je speelt een sleutelrol in het aansturen van het team en zorgt ervoor dat de planning wordt behaald. Verder werk je actief mee bij verschillende keuken/inpak werkzaamheden. Samen met het team zorgen jullie voor het juist portioneren/presenteren van verschillende gerechten, tussendoortjes, bijgerechten, salades, desserts etc.

Locatie

Katwijk

Salaris

€12,06 - €15,65

Wat bieden wij?

 • Een groeiend bedrijf met leuke collega's.
 • Een fulltime dienstverband (40 uur).
 • Een informele werksfeer waar initiatief nemen gewaardeerd wordt.
 • Een salaris tussen de €12,06 en €15,65 per uur, afhankelijk van ervaring.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent een echte teamspeler, maar je kan ook zelfstandig aan de slag.
 • Werken in een koude omgeving is geen probleem voor jou!
 • Je bent beschikbaar om te werken van 07:00 uur tot 16:00 uur.
 • Je bent minimaal 2 keer 4 weken in het weekend beschikbaar.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

De Eetgemak Groep is dé specialist in het bereiden en aanbieden van verse gerechten op maat. Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in een groentewinkel in Wassenaar. Vandaag de dag voorzien wij met 500 medewerkers maar liefst 30.000 mensen per dag van een verse maaltijd.

Bij de Eetgemak Groep geloven we dat ieder mens - ongeacht leeftijd, gezondheid, dieet of persoonlijke voorkeur - elke dag opnieuw moet kunnen genieten van (overheerlijke) verse gerechten. Wij koken dagelijks voor verschillende doelgroepen: ziekenhuizen en zorginstellingen maar ook kinderdagverblijven en mensen thuis. Dit doen wij vanuit onze keukens in Katwijk en wij werken ook in verschillende ziekenhuizen in het land zoals het Radboud ziekenhuis in Nijmegen en het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Katwijk.Functie:meewerkend voorman
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eetgemak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Meewerkend Voorman Eetgemak 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures