Vacature Monteur

Monteur in Katwijk Zh

Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is van origine een familiebedrijf en is gespecialiseerd in het maken en leveren van personen- en goederenliften. Er heerst dan ook een hele prettige familiaire collegiale sfeer, waarbij iedereen samenwerkt om een hoogwaardig product te installeren. De passie spat er vanaf! Daarnaast vindt het bedrijf het belangrijk om bezig te blijven met innovatie. Hierdoor zijn er altijd nieuwe uitdagingen en daarbij krijg je alle ruimte om je als persoon verder te ontwikkelen. Ze zijn dan ook een erkend leerbedrijf! Zij zijn gevestigd in Katwijk en daarmee goed bereikbaar vanuit Hoofddorp, Wassenaar en Leiden.

Functieomschrijving

Als monteur ben jij fulltime alleen of samen met een collega op pad om service- en onderhoudswerkzaamheden aan liften uit te voeren. Dat kan gaan om verschillende werkzaamheden, denk daarbij aan: het onderhouden, het keuren of het oplossen van storingen van en aan liften. Soms voer je een kleine reparatie uit om alles weer werkend te krijgen, door het vervangen van een klein onderdeel. Daarnaast kan het ook een grote reparatie zijn zoals de totale renovatie en modernisering van een bestaande lift. De werkzaamheden voer je uit tussen 07.00 uur en 16.00 uur. 

Functie-eisen

Je werkt graag in een team en vindt het leuk om contact te onderhouden met klanten. Verder beschik je over:

  • Een opleiding MBO elektrotechniek of mechatronica;
  • Ervaring in de schakel- en besturingstechniek;
  • Je kunt technische schema’s lezen;
  • Je woont in de regio (Bollenstreek / Rijnland).
Arbeidsvoorwaarden
  • € 2.500 - € 3.750 per maand;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Mogelijkheid tot parttime is bespreekbaar.

P.s. handig als je een broodje kroket lust, deze staan iedere vrijdag in de kantine op tafel!Functie:servicemonteur automaten
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3750 – 3750
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.vanderborn@werk.olympia.nl of Kiki van der Born. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Monteur Olympia 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures