Vacature Onderwijsassistent

Onderwijsassistent in Katwijk Zh

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het so?

De Leidse Buitenschool is speciaal onderwijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar met (ernstige) emotionele en/of gedragsproblemen. Ons uitgangspunt is dat de kinderen tot ontwikkeling komen door hen onderwijs te bieden in een gestructureerde en voorspelbare onderwijsomgeving. Met jeugdhulppartner Cardea bieden ook onderwijs-zorgarrangementen; kansklas, Campus Lisse en Campus Katwijk.

Goede onderwijsassistenten zijn van onschatbare waarde. Wij zijn een leuke school waar we je met open armen ontvangen!

Waar kom je te werken?
Bij De Leidse Buitenschool kom je terecht in een professioneel team waarin actief wordt gewerkt aan het steeds beter en mooier maken van ons onderwijs. Dit doen we bijvoorbeeld tijdens inspirerende studiedagen over thema's als traumasensitief onderwijs, burgerschap en het gebruik van ICT in de klas. Tijdens de intervisie bijeenkomsten ondersteunen en inspireren we elkaar. Als nieuwe medewerker word je niet in het diepe gegooid, tijdens de nieuwe medewerkers bijeenkomsten leer je op een ontspannen manier alle facetten van onze school kennen. Het team van De Leidse Buitenschool kenmerkt zich door een groot gevoel voor humor, het zorg hebben voor elkaar en het afwisselen van hard werken met momenten van ontspanning. Zo zijn er regelmatig gezellige teamactiviteiten een feestje en is er wekelijks een kop heerlijke soep voor het team.
Je werkzaamheden
Als onderwijsassistent ondersteun je de groepsleerkracht bij de dagelijkse werkzaamheden op inhoudelijk, begeleidend, verzorgend en administratief gebied. Denk hierbij aan: de lesplanning verzorgen, leerling administratie bijhouden, begeleiden van leerlingen, extra oefening of uitleg bieden aan leerlingen waar nodig, de leerlingen begeleiden bij het zelfstandig werken, deelnemen aan ouder/verzorger gesprekken, groepsactiviteiten voorbereiden en inrichten en opruimen klaslokaal.
Wat verwachten wij van jou?
- je beschikt over een afgeronde opleiding als klassen-/onderwijsassistent of;
- je volgt op dit moment de opleiding klassen-/onderwijsassistent of;
- je hebt een aanverwante opleiding afgerond (bijvoorbeeld pedagogisch medewerker) en/of;
- je hebt werkervaring in het (regulier) basisonderwijs.
Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en gedrag. Je toont initiatief, bent proactief en kan goed samenwerken. Communicatief ben je vaardig en in staat contacten te onderhouden met ouders/verzorgers. Ouders/verzorgers dragen bij aan het schoolsucces van hun kind. Een goede samenwerking tussen ouders en school is net zo belangrijk als leren lezen en rekenen. Je werkt nauw samen met het zorgteam (interne begeleider en orthopedagoog) van de groep.
Wat hebben wij jou te bieden?
Werken in het so is als spelen in de Eredivisie, je doet dit met kracht, onvoorwaardelijk en met passie. Op De Leidse Buitenschool is onderwijs voortdurend in ontwikkeling. Onze blik is op de toekomst gericht en we stellen ons telkens de vraag of we nog het juiste doen.
- De aanstelling is voor 0,6-1,0 fte (werktijdfactor en dagen zijn bespreekbaar).
- Inschaling in schaal 6, conform cao po.
- Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik) .
Interesse?
Heb je interesse en/of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met de locatiecoördinator , via het telefoonnummer: .
Spreekt de functie je aan, dan nodigen wij je graag uit om een dagdeel mee te lopen bij ons op school zodat je weet waar je aan begint.

Locatie Katwijk aan Zee

Sluitingsdatum 31-12-2023

Contactpersonen
telefoon:
mobiel:


Werken bij Aloysius
Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT


Functie:onderwijsassistent
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aloysius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Onderwijsassistent Aloysius 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures