Vacature Ontwerper

Ontwerper in Voorhout

Ontwerper

Ontwerper (0.8 - 1.0 FTE)

Heb jij passie voor groen en beschik jij over goede kennis van project- en landschapsinrichting, beplanting, klimaat adaptieve en circulaire oplossingen?
Ben jij die creatieve geest die de wensen van onze zakelijke opdrachtgevers kan omzetten in een origineel en duurzaam ontwerp?

HOEK is een vooruitstrevende speler in de groenbranche. Innovatief en duurzaam manier werken zit in onze genen. Wij werken aan unieke groenprojecten in de zakelijke markt; denk aan openbaar groen, bedrijfsterreinen, landgoederen, woningbouwcorporaties, kinderdagverblijven en complete nieuwbouwprojecten. HOEK biedt je een creatieve en veelzijdige baan als Ontwerper binnen een hecht en vakkundig team met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Jouw aansprekende ontwerp en gevarieerde beplantingsplan voldoen aan de wensen van de klant én zijn ook een leuk project voor collega's om uit te voeren. Door het invullen van meer groen op bijvoorbeeld schoolpleinen en bij bedrijven, draag jij bij aan een duurzame leefomgeving . Het bevorderen van biodiversiteit zit standaard in jouw ontwerp verwerkt. Je houdt rekening met de bestaande situatie, en kijkt vooral naar de mogelijkheden van het terrein. Uiteraard zorg je voor een passende oplossing, vaak binnen een taakstellend budget. Je maakt onderdeel uit van het team Verkoop en rapporteert aan de Verkoop Manager.

 • Goed luisteren naar de klant en helder krijgen wat de verwachting is.
 • Het onderhouden van klantcontact en zorgen voor klanttevredenheid.
 • Al je creativiteit inzetten voor het overtreffen van de verwachting, en steeds op speurtocht zijn naar innovatieve manieren van werken.
 • Je maakt ontwerpen inclusief beplantingsplannen en technische uitwerking.
 • Je hebt direct contact met de opdrachtgever, je presenteert jouw ontwerp aan klanten met enthousiasme.
 • Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden;
 • Je kunt goed plannen en organiseren.
 • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig;
 • Klant- en resultaatgericht, je denkt in mogelijkheden;
 • Ervaring met software systemen (Vectorworks) voor ontwerpen is een pré;

Wat mag je verwachten

Gewoon de leukste, zelfstandige en veelzijdige baan op jouw vakgebied die er is binnen een enthousiast en vakkundig team en een organisatie die volop in beweging is. Een goed marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.

HOEK heeft een open en betrokken bedrijfscultuur met een collegiale werksfeer. Er is ruimte voor doorgroeimogelijkheden en continue ontwikkeling zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. We delen kennis en organiseren activiteiten met collega's. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en wij streven naar een gezonde werk/privé balans.

Word je hier enthousiast van? Dan willen we jou graag leren kennen! Vertel ons in een mail met cv via waarom je niet kan wachten om bij HOEK te komen werken .

Onze reactie mag je binnen een aantal dagen verwachten. Tot ziens bij HOEK!

Werken bij HOEK?


Nieuwsgierig naar de missie, visie en kernwaarden van HOEK?

Functie:ontwerper
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HOEK via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Ontwerper HOEK 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures