Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO in Katwijk Zh

Bel ons: |

Wij zijn voor BSO De Kleine Horizon op zoek naar een pedagogisch medewerker!

Pedagogisch medewerker

De functie

We zoeken een pedagogisch medewerker voor onze buitenschoolse opvang bij De Kleine Horizon, twee middagen per week (donderdag en vrijdag). Tijdens schoolvakanties werk je twee volle dagen per week in de vakantieopvang. Als je meer dagen wilt werken, kun je ook invallen op andere locaties van KOK Kinderopvang. Het aantal uren is bespreekbaar.

BSO De Klein Horizon

BSO de Kleine Horizon is gevestigd in RKBS de Horizon te Katwijk, die valt onder de Sophia scholen.

Wij bieden hier voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Bij de BSO wordt gewerkt met drie groepen, ingedeeld op leeftijd. In dezelfde school bevindt zich onze Peuteropvang Peuterwereld .

De locatie biedt mogelijkheden om in de drie eigen ruimtes creatief aan de slag te gaan, te sporten in de centrale gymzaal en te spelen in het avontuurlijke groene Buitelbos of op het uitdagende schoolplein!

Goede arbeidsvoorwaarden

Naast een fijne en dynamische werkomgeving met gezellige collega's, bieden wij een boeiende functie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Het salaris wordt vanaf januari 2024 ingedeeld in salarisschaal 6 volgens de Cao Kinderopvang, wat neerkomt op een maandelijks bruto salaris tussen €2.489,- en €3.421,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Bovendien zal het salaris per 1 april 2024 met 2% worden verhoogd. Daarnaast ontvang je in mei een vakantietoeslag van 8% en in december een eindejaarsuitkering van 3% boven op je salaris.

Leuke extra's

We bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers, zoals:

  • Een inspirerende werkomgeving,
  • een jaarlijkse bijdrage aan een sportabonnement of sport apparatuur,
  • personeelskorting voor kinderopvang en voorrang op een plekje voor jouw kind,
  • een bijdrage aan je zorgverzekering,
  • bijna 6 weken (210 uur op basis van een 36-urige werkweek) betaald vakantieverlof, en de mogelijkheid een extra week te kopen, per jaar,
  • verschillende opleidingsmogelijkheden,
  • en, ook niet onbelangrijk, onze feestcommissie organiseert regelmatig gezellige feestjes!

De ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste, sportieve en/of creatieve collega met een passie voor het werken met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van een relevant diploma op MBO niveau (zoals Sport en Bewegen, PW3/4, Cultureel Werk of Onderwijsassistent) of minimaal 50% van de studiepunten behaald te hebben van een relevante HBO opleiding (zoals ALO, PABO, Docent Muziek/Dans/Drama, Pedagogiek of SPH).

Interesse?

Stuur dan voor 13 december as een motivatiebrief met CV naar . Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met (adjunct-clustermanager Katwijk binnen) via .

Bezoekadres

Hoofdkantoor
De Krom 101
2221 KK Katwijk

Contact

Afdeling HRM:
Tel:
E-mail:Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2489 – 3421
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting KOK kinderopvang via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Pedagogisch Medewerker BSO Stichting KOK kinderopvang 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures