Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Voorhout

Pedagogisch Medewerker | BSO Rembrandtlaan

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang. Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij sta jij als medewerker centraal.

30 uur

Rembrandtlaan 14, Voorhout

Pedagogisch Medewerker | BSO Rembrandtlaan

clock

30 uur

Over de locatie

Onze bso Rembrandtlaan in Voorhout zit in basisschool Andreas en daarmee zit onderwijs, opvang en ontspanning samen op één adres, lekker vertrouwd dus! Onze bso kinderen hebben na een drukke schooldag keuze om lekker te gaan sporten op het plein of een spel te doen, maar chillen en kletsen met je vrienden kan ook op onze bank. Alle mag en alles kan, als het maar leuk is en plezier geeft. Er komen al heerlijke geuren uit de keuken waar een groepje kinderen een heuse appeltaart heeft gebakken, dat wordt weer smullen straks! De workshop Streetdance start over 30 minuten, dus nog net tijd voor een glas limonade en wat fruit en dan lekker met de voetjes van de vloer, doe je mee? Onze bso Rembrandtlaan bruist van de activiteiten en als je naar de gezichtjes kijkt dan zie je dat de kinderen het naar hun zin hebben en daar doen we het voor!

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Onze arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou wanneer je bij aan de slag gaat

Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang).

Een collectieve zorgverzekering.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Pedagogisch Medewerker Partou 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures