Vacature Penningmeester

Penningmeester in Noordwijk Zh

Penningmeester - Wijkvereniging Boerenburg


Taakomschrijving

De taken betreffen het bijhouden van inkomsten en uitgaven. Terugbetalen van door vrijwilligers uitgegeven gelden, en daar controle op uitoefenen. Inkomsten werven, en betalingen van de contributies controleren. Bijwonen van de bestuursvergaderingen, die ongeveer 8 keer per jaar plaatsvinden. Voor deze vergadering een klein financieel verslag voorbereiden. Voor de jaarvergadering, begin maart, wordt een uitgebreid financieel verslag en begroting voor het nieuwe jaar opgesteld. Uit hoofde van de bestuursfunctie wordt meebeslist over het wel en wee van onze mooie vereniging.

Meerwaarde vrijwillige inzet

Door deelname in dit bestuur maak je deel uit van een enthousiaste groep wijkbewoners, en heb je invloed op je woonomgeving. Een penningmeesterschap is een functie die op een curriculum vitae een goede indruk maakt. Zinvol bezig zijn en blijven is altijd een meerwaarde.

Benodigde kennis & vaardigheden

Belangrijk is dat je van cijfertjes houdt, en daar secuur in bent. Mocht je niet weten hoe zo'n penningmeesterschap werkt is het mogelijk om dat al doende te leren.

Voorwaarden

Een bestuurslid heeft natuurlijk een onbesproken gedrag. Je bent al bij een van ons bekend, of je kunt referenties noemen waar we dit kunnen navragen. Het wordt verwacht dat je lid bent of lid wordt van de wijkvereniging voor 10 euro per jaar. Je bent dus woonachtig in Boerenburg of daar heel dicht bij in de buurt.

Tijdsinvestering

Dit is wisselend. Wekelijks enkele minuten voor het bijhouden van de financiële transacties en het doen van terugbetalingen. Voor elke vergadering, afhankelijk van hoe goed je administratie werkt, tijd om een verslagje uit te draaien. De vergadering zelf proberen we tot een uur te beperken, waarna we natuurlijk voor de gezelligheid nog even door kunnen praten. Voor de jaarvergadering enkele uren voor het maken van een begroting en het jaarverslag. De jaarvergadering zelf kost je een paar uur. In het fondsen werven kun je net zoveel tijd besteden als je leuk vindt. Tenslotte kun je zo veel je wilt deelnemen aan de activiteiten, het koffiedrinken in het Blauwe Huis en natuurlijk het jaarfeest.

Wijkvereniging Boerenburg
Joseph de Veerstraat 28
2203 EN , Noordwijk

Wassenaarsestraat 5
2201 RD NoordwijkFunctie:penningmeester
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Penningmeester Stichting Welzijn Noordwijk 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures