Vacature Persoonlijk Begeleider Dagbesteding

Persoonlijk Begeleider Dagbesteding in Noordwijkerhout

Persoonlijk Begeleider Dagbesteding

Heb jij ervaring in de gehandicaptenzorg en vind je het leuk om zowel binnen als buiten cliënten te begeleiden bij wisselende activiteiten? Wij bieden een uitdagende functie als Persoonlijk Begeleider dagbesteding voor cliënten met een verstandelijke beperking met bijkomend gedragsproblematiek. Een doelgroep die vraagt om een intensieve begeleidingsvraag. Ben jij iemand die niet terugdeinst bij lastige situaties en duidelijk grenzen kan aangeven? Solliciteer dan snel!

Waar ga je werken?

Op het Hafakkerterrein in Noordwijkerhout wordt zorg en ondersteuning geboden aan cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking in combinatie met een onderliggende hulpvraag, zoals autisme en psychische stoornissen. Een doelgroep waar zowel verbale als fysieke agressie kan voorkomen, hier volg je cliëntgerichte trainingen voor.

Je maakt deel uit van het team Dagbesteding Intensieve Begeleiding (IB). Het is een klein team waarbij collega's elkaar goed aanvullen in kwaliteiten. Team Dagbesteding IB is opgedeeld in kleine groepen met ieder een vaste groep cliënten. Je wordt grotendeels ingezet op een vaste groep, maar je kunt bij krapte op andere groepen ook bij andere doelgroepen ingezet worden.

Aantal uur

32

Sluitingsdatum

2 januari 2024

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Begeleider Dagbesteding ben je verantwoordelijk voor het ondersteuningsplan van de cliënt. Je werkt nauw samen met de PB-ers van de woning en stelt de uitgangspunten voor dagbesteding op. Samen met het team begeleid je de cliënt bij de dagbestedingsactiviteiten en werk je naar de doelen van de cliënten.

Doordat er bij de cliënten een groot verschil is tussen hun sociaal emotionele leeftijd en hun cognitieve mogelijkheden, hebben zij intensieve ondersteuning nodig. Dit doe je voornamelijk door het bieden van duidelijkheid en structuur.

Begeleiden van cliënten bij hun activiteiten

Structuur en duidelijkheid bieden

Solliciteer direct

Wat breng je mee?

Je straalt rust uit en bent helder en duidelijk in je communicatie. Energiek, maar je hebt ook veel geduld en doorzettingsvermogen in het begeleiden van cliënten. Door jouw oprechte interesse in de cliënt ben jij in staat de hulpvraag achter het gedrag te begrijpen. Je bedenkt creatieve oplossingen wanneer de situatie anders loopt dan gepland. Bij conflictsituaties weet jij adequaat te handelen en kun je ingrijpen wanneer dat nodig is.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je beschikt over een diploma mbo Zorg en/of Welzijn op minimaal niveau 4;
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking (bij voorkeur op het gebied van gedragsproblematiek);
  • Je bent beschikbaar om op vrijdag te werken.

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 45 €2.766,= - €3.861,= bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%) en fietsplan;
  • Een breed scala aan (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar ( Hafakker) via .

Solliciteer voor Persoonlijk Begeleider Dagbesteding

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE Noordwijkerhout

Bezoekadres

Strandwal 2
2211 HT NoordwijkerhoutFunctie:persoonlijk begeleider dagbesteding
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3861 – 3861
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Persoonlijk Begeleider Dagbesteding Het Raamwerk 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures